Vine a construir aquest somni!

Estem iniciant la desena edició del Fòrum Internacional de Programari Lliure, la major trobada de comunitats de programari lliure d'Amèrica Llatina i un dels majors del món. El major i més antic esdeveniment de tecnologia al nostre país.

En 1999, quan s’idealitza el FISL, i ens juguem la construcció del que ara és la xarxa Projecte Software Libre Brasil, vam ser visionaris-gairebé-per-casualitat, perquè no sabíem amb certesa la dimensió que el programari lliure arribaria a en tot el món. Però els pioners del FISL tenien una ferma convicció en la lluita per la llibertat i l'autonomia tecnològica del nostre país era necessàriament mitjançant el Programari Lliure i uns ideals construïts, en primer lloc per Richard Stallman, i més tard per la comunitat de Hackers i desenvolupadors del sistema operatiu GNU / Linux.

Construïm un esdeveniment comunitari amb la participació de les diferents comunitats de programari lliure en el nostre país, el cor de la FISL i, més tard, vam anar afegint altres subjectes socials en aquest escenari: administracions públiques, empresaris, acadèmics, professionals, TIC's i defensors de la llibertat del coneixement de totes les àrees. El FISL va ser sempre, en totes les seves edicions, un gran punt de trobada física en el qual anualment i quotidianament es troben en la xarxa per a treballar i per a compartir coneixements i idees.

Tenim la certesa, a més, que el FISL ha ajudat a consolidar una imatge positiva de Brasil en l'escenari internacional i ara és l'esdeveniment de tecnologia més conegut i respectat fora del nostre país.

Certament molts de nosaltres tenim en les nostres ments inoblidables i emocionants moments, que perduressin al llarg de tota la nostra vida. Molts professionals, activistes, empresaris i administracions públiques d'avui van tenir el FISL principalment com font d'inspiració i un gran moment d'oportunitats.

Comencem el nostre desè aniversari en un escenari de crisi econòmica mundial i un fort atac a les llibertats que Internet està experimentant en tot el món. Aquesta és precisament la raó pel qual el FISL és encara més important. Mai el programari lliure, i les noves formes de relacions socials, inaugurades per la nostra comunitat en una escala global, són tan importants per a superar la crisi d'un model antic. Mai la lluita per la democràcia i les llibertats va ser tan important i actual per a garantir el desenvolupament sostenible i un futur millor per al nostre país com el dia d'avui. Tots aquests elements van estar i estaran presents en aquest desè aniversari.

Animem a la nostra comunitat de programari lliure a Brasil, el cor del FISL, a presentar propostes per a conferències, tallers i cursos i ajudar en la construcció i la mobilització de tot aquest gran moment per al nostre país i per a les nostres vides personals.

Fem una crida als nostres socis estratègics en l'àrea pública i privada a unir-se a aquesta gran xarxa que es forma al voltant del FISL, ajudant en el desenvolupament de tot aquest somni. No perdis la gran oportunitat d'exposar la seva marca i els seus projectes a la major i més antiga comunitat d'Internet, establir contactes i crear noves oportunitats de negoci per a la seva empresa i de nous camins per a l'administració pública.

En el FISL trobarà als millors innovadors tecnològics d'Internet a Brasil, podrà posar-se en contacte amb les noves formes de relacions socials d'Internet i amb els nous i reeixits models de negoci de societat en xarxa.

El FISL és una gran oportunitat per a tots nosaltres.

Declarem obert oficialment el procés de construcció del FISL 10.

Porto Alegre, març de 2009.

Coordenação da Associação Software Livre.org (ASL)

3 comentaris

Afegeix un comentari nou

Comentaris

DDDotras

quí paga lo viatge?

Enviat per DDDotras el Dij, 12/03/2009 - 19:47

Lo doctor agafa lo auto da linia da l'empresa Colomer i li diu a lo conductor ca tiri cap a Porto alegre i ca ja passaras tu a pagar. Lo doctor daspres dunes paraules pujades da to es axpulsat da lo autobus. Lo Doctor ho prova amb lo taxis i entra per un costat i es tret per l'altri amb malos modos.
Lo doctor veu ca no va a porto alegres.

Esperanceta

Mai la lluita per la

Enviat per Esperanceta el Ds, 26/09/2009 - 15:01

Mai la lluita per la democràcia i les llibertats va ser tan important i actual per a garantir el desenvolupament sostenible i un futur millor per al nostre país com el dia d'avui. Tots aquests elements van estar i estaran presents en aquest desè aniversari.

online doctoral degree | online associate degree | online bachelors degree

Esperanceta

Lo doctor daspres dunes

Enviat per Esperanceta el Ds, 26/09/2009 - 15:02

Lo doctor daspres dunes paraules pujades da to es axpulsat da lo autobus. Lo Doctor ho prova amb lo taxis i entra per un costat i es tret per l'altri amb malos modos.

online degree program | Corllins University