De Casa Oliban a Arenys

I el fet de sortir al 'Sortim' del diari Avui ha provocat que una colla de gent (un tros d'Arenys, Salou, Igualada, Barcelona) tornéssim a treure el nas per Casa Oliban Arbanies, Osca.
Vam poder estrenar el nou servei de la casa, la xarxa sense fils, per cercar informació dels indrets a visitar. Vam triar:
*Abizanda: municipi aragonès amb coses molt i molt interessants. Per exemple: la Torre tipus torre de vigilància comunicades (visualment) creant una xarxa per avisar d'atacs enemics.
Aquesta es pot visitar prèvia reserva.
També hi tenim ‘La Casa de los Títeres’, el ‘Museo de Creencias y Religosidad Popular’ i altres encants que ha de descobrir un mateix.
Ja que mandrejàvem per aquelles contrades ens vam acostar fins a l’Aínsa, tot molt més turístic, però no per això menys interessant (la foto justifica aquest comentari).
Per resumir una mica l’apunt d’avui, a la Sierra de Guara i hem tornat a deixar converses, bons moments, rialles, bromes, silencis, bons vins i bona teca. Es per aquestes coses que sempre hi tornem i després ho expliquem ;-)
Document on podeu llegir l'article publicat al suplement 'Sortim' del diari Avui del dia 20 de març de 2009:
http://paper.avui.cat/pdfs/pdf.php?id_pdf=/pdf/09/0320/090320sortim016.pdf

Afegeix un comentari nou