Gloria María Tomás

Tothom en parla perquè algunes declaracions de la profesora de la Universidad Católica San Antonio de Murcia, Glòria Maria Tomàs són fortes.
Potser no era la seva intenció, però això ja ho tenen les opinions dites en veu alta. Ha de ser així per poder conviure alegrement.
Jo m'he mirat el vídeo i he al·lucinat una mica, com a persona, com a humana, com a descendent del mico, com a dona i com a lesbiana declarada i convençuda.
La senyora aquesta, que a casa ja és la 'glori', afirma que l'homosexualitat i la bisexualitat són malalties, curables gràcies a la ciència!! I es que la 'glori' pot ser molt llesta en el seu camp, la bioètica, però en altres camps la seva ignorància és il·limitada.
A mi no em fa res que tingui una opinió diferent de la meva, el que realment m'ha preocupat és aquesta ignorància, desconeixement i ceguesa en temes humans i socials.
Mentre escoltava el fragment d'aquella conferència, em mirava a la senyora que estava asseguda al seu costat. I m'ha començat a agradar, no sé perquè cada cop acostava més el meu nas a la pantalla per inspeccionar aquella mitja melena morena de mirada perduda.
Ara mateix només en sé el nom, Paloma, com Aloma però amb una p davant. I necessito saber més coses d'ella amb aquella curiositat adolescent que em va portar tants problemes. És ella i per ella que l'editor de vídeos fa estona que treballa amb zoom (per acostar-me més a les seves faccions) i a l'opció d'esborrar (per eliminar la presència alienígena de la 'glori').
Se m'ha girat tanta feina que us deixo perquè llegiu un parell d'articles sobre la 'glori' i la seva manera de pensar i fer. Si voleu dir-hi la vostre hi esteu convidats, com sempre.
Notícia de Canal Solidari:
http://www.canalsolidari.org/web/noticies/noticia/?id_noticia=10272

Entrevista:
'Nos quieren meter la homosexualidad por narices en esta sociedad' en esta sociedad'

1 comentari

Afegeix un comentari nou

Comentaris

ferranarenys

Increïble....de totes

Enviat per ferranarenys el Dm, 07/04/2009 - 20:14

Increïble....de totes maneres ho he entès tot quan he trobat una entrevista que li feien en un diari digital. És membre numerària de l'opus dei. Cas perdut. Res a fer.