Carcassona, Narbona i Arenys

Els dies de festa són per voltar i cansar-se de moltes maneres, menys treballant. Amb aquesta filosofia sota el braç vam sortir de casa, ben d'hora, per tornar a passejar per la Catalunya Nord.
Objectiu principal i turístic: Carcassone. Perquè feia temps que no treia el nas pels seus carrers estrets, perquè allà hi fa més fred i vent que aquí, perquè tot és molt llaminer i perquè el món del càtars té moltes possibilitats.
Fixeu-vos, càtar significa 'pur' en grec.
El cafè vam fer-lo a Narbona, ciutat amb molts de cotxes, però amb edificis increïbles i un canal on deixar que passi el temps.
És d'aquelles ciutats que tornes a visitar 'de baixada' i que no serà a la llista de prioritats, però que no va malament per estirar les cames.

2 comentaris

Afegeix un comentari nou

Comentaris

@oriolferran

Per terres catàres

Enviat per @oriolferran el Dg, 12/04/2009 - 23:38

Montse,
una correcció o mala interpretació meva.... heu estat a la Catalunya del Nord i heu fet la sortida fins a Carcassona? o sinó és així, corregir-te perquè heu pujat a passejar fins a Occitània o el Llenguadoc.

Nosaltres també hem passejat, aquests dies per Carcassona. Hem entès perquè a aquest país l'aigua hi brolla per arreu i tenen un canal de punta a punta i rius immensos que el travesses. Hem conviscut amb la pluja i hem pogut menjar un caçolet fresc per poder constatar les diferències amb la típica llauna. També hem fet ua bona passejada per Tolosa, que també us recomano.

Records des de terres càtares (aprop de Limós)

www.arenyautes.cat/pau-i-bits

waropa

Tens raó

Enviat per waropa el Dm, 14/04/2009 - 13:46

Hem passejat per Llenguadoc.
Aquesta correcció també la fa la G, ja m'ho diu que no tot és Catalunya...

Gràcies!