Manel + Llibert = Mozart

Ahir a la nit vam anar al Teatre Principal d'Arenys per escoltar 'Mozart en Jazz' un especetacle del pianista Manel Camp i el saxofonista Llibert Fortuny.

Si Mozart hagués passat pel Principal s'hi hagués quedat, hauria gaudit i segurament hagués compost molts concerts perquè ells els interpretessin.
A mi el concert se'm va fer curt perquè em va agradar moltíssim i em va sorprendre encara més. Al matí vaig pensar: 'Hi has d’anar, és el Camp i és Mozart!'
Vaig sortir del concert encantada perquè les obres de Mozart no sempre van sonar a Mozart, en Manel Camp continua fent creure que tocar el piano és la cosa més fàcil i senzilla del món i en Llibert Fortuny s'ha d'anar seguint perquè sembla que evoluciona correctament.
Energia, divertimento, complicitats, bons músics, correfoc al carrer, Barça a la tele...i nosaltres al teatre envoltades de bon jazz!

1 comentari

Afegeix un comentari nou

Comentaris

Esperanceta

Jo no coneixia de res en

Enviat per Esperanceta el Dg, 26/04/2009 - 18:26

Jo no coneixia de res en Manel Camps però ahir, tant ell com la seva música em van fascinar. Tot i que pensaba que el concert es desplegaria en una alternança o fusió músical entre la clàssica i el jazz, la qualitat i instint dels dos en els seus jocs músicals em van fer vibrar una bona estona!