Renfe, Barcelona i jo (IV)

Ara he vist aquesta notícia:
La línia 1 de rodalia de Renfe, que cobreix el trajecte entre Maçanet de la Selva (Selva) i l'Hospitalet de Llobregat (Barcelona), ha registrat retards de mitja hora per un error en el sistema de canvi d'agulles detectat sobre les 07:45 hores a l'estació del Masnou (Maresme). Fonts d'Adif han indicat que l'avaria ha quedat solucionada una hora després i que durant aquest temps s'ha circulat únicament per una via entre les estacions del Masnou i Mongat, cosa que ha causat els retards.
Les mateixes fonts han remarcat que al quedar solucionat el problema, l'horari es normalitzarà al llarg del matí.
Doncs no és del tot cert, això és una mitja veritat i ho sé perquè jo hi era. El tren s'ha plantat a les 7 del matí a Masnou, ningú ens ha dit res, ni ens ha explicat res de les raons per les quals no ens movíem.
Entre un quart i dos de vuit, per megafonia, ens han convidat a baixar del tren, passar cap a la via 3 i pujar al tren que passava entre dos i tres quarts de 8.
Mentre peregrinàvem cap a la via 3 una veu anunciava que el tren continuava aturat perquè 'los actos incivicos continuan'. En cap moment han parlat de incidències tècniques, només de 'creuament de cables' d'una gent que es discutia. Apa!

2 comentaris

Afegeix un comentari nou

Comentaris

NUMI

jo també hi era!

Enviat per NUMI el Dg, 28/06/2009 - 00:13

q fort jo hi era en aquest tren i també havia pujat arenys i baixava com cada dia per anar a treballar a barcelona, q prous problemes ja tenim per arribar a treballar i després al tornar cap a casa amb la renfe pq et vingui un espavilat i faci el q va fer, pq sempre hi ha alguna cosa no sé tu però jo d'arenys fins a la feina tinc una hora i mitja de camí (sense contar els retards). el divendres a sobre "por actos incivicos" i el curiós del cas es q jo vaig veure el noi com ho feia (i q raro.. no hi havia els de seguretat, on eren aquell moment?) i farta d'esperar i per no anar a la via 3 vaig agafar un altre tren i enlloc de anar cap a barcelona vaig tornar enrera direcció calella, i vaig tornar a veure el noi però aquest cop "acompanyat" amb 8 mossos/guardia urbana a banda i banda (feia falta tants?, per "només" haver fet baixar l'alarma del tren?, jo ho he vist fer en altres ocasions i mai ha passat res com va passar divendres)

Esperanceta

Per poc o per massa...

Enviat per Esperanceta el Dg, 28/06/2009 - 17:04

Us queixeu dels actos incivicos i després de que es detingui a l'incívic.
Es complicat estar a totes.

De totes maneres dir que els desplegaments de seguretat a la Renfe fan una mica de por. Aquests prosegur amb botes i porres no donen massa confiança.
I es veritat que no sempre hi son...

I perque esturava l'alarma? es posava amb els viatgers? o anava passat?