Sense aigua

He obert l'aixeta de l'aigua calenta i ha començat a esbufegar. L'he parat i de lluny he sentit el soroll d'un martell hidràulic que estava treballant al carrer. Encara que estava una mica adormit ja he comprès que passava... ens ha tallat l'aigua per arreglar la fuita que ahir, a la nit, vaig veure a la vorera.

L'origen de l'avaria no té cap mena de dubte. Aquesta setmana han estat encofrant a les obres del costat de casa i una bomba de formigó es va situar en aquest punt del carrer. Sense manies, ni cap protecció (un tauló, per exemple, m'explica l'operari del servei d'aigües), va posar les potes del camió damunt de la vorera. I el resultat s'ha vist hores després...

Ara ha anat d'aquesta manera, però fa uns mesos va ser una obra per portar una nova línia elèctrica a l'obra d'enfront (fa un mes van tornar a obrir el carrer). Van malmetre algunes de les rajoles de la vorera i enlloc de substituir els panots van fer-hi un pegat de ciment. Ara me n'adono que parlar de vorera en aquest tram del carrer Ample (entre el 20 i 28) potser és un eufemisme si pensem que hi ha punts que la "vorera" queda per sota el carrer.

No us atabalo més, i deixo el tema de la càrrega i descàrrega, per un altre dia, que ja hi haurà ocasió. Els de l'Aigua diuen que ho tenen resolt amb una estona. Espero que avui, el promotor de l'obra no tindrà els nassos de venir a treballar amb el "bobcat" * de quatre a sis de la tarda, com va fer un dissabte de fa quinze dies.

Un enllaç dedicat:
L'apassionant món del Bobcat

Un apunt relacionat:
Torna el Ball de la Pubilla! velles tradicions i mals costums!

Afegeix un comentari nou