La canço de l'estiu (Costa Brava de Garoina XL)

Des de feia uns dies hi havia un rumrum sobre la imminent presentació de Garoina XL. Des d'Enderrock s'havien mobilitzat els tentacles digitals a les diverses xarxes i s'havia creat certa expectació. I vaig arribar-me a Platja d'Aro a veure de que anava la cosa.

Un cita sense idees preconcebudes. Sense saber massa be on anava i una pila de sorpreses encadenades . Començant pel mateix Hotel Costa Brava on es feia la presentació i la descoberta de l'equip de Bonart. L'evocació, enguany omnipresent, als cent anys de Costa Brava, des de la daliniana a la més material de l'arròs que varem dinar. Un retrobament, amb un cert punt de "dejavú" de la meva època de redactor, a finals dels 80, pel PUNT DIARI.

L'Elisenda i en Roger, de l'Enderrock, expliquen diversos detalls de Garoina XL. De la clàssica i nostrada "Costa Brava" de Digno García y los Carios a la versió de Garoina XL i el remix ballable d'en Guillamino. Un embolica que fa fort, amb un volgut i remarcat punt surrealista que tot just ha començat a esclatar. La Pia, la component nòrdica del duet, ens va fer la confidència que encara no sap si aquesta només serà una història d'estiu o anirà més enllà...

He fet una ullada, a veure que en deia la xarxa, i sembla que la presentació ja ha donat noves reflexions sobre la Costa Brava, com aquesta d'en Dídac López.

1 comentari

Afegeix un comentari nou

Comentaris

Isabel Roig

La cançó de l'estiu

Enviat per Isabel Roig el Dv, 31/07/2009 - 16:24

Impressionant... tot, tot i tot..
Excepcional la Garoina de la foto de grup i la cantant nòrdica,
Mereix ocupar un bon lloc al rànquing de la cançó de l'estiu.