Motos velles belles

Alambretta, Derbi, Montesa, Bultaco, Peugeot, Mobilette, Vespa, BMW, Ossa, Mimsa, Triumph, Moto Guzzi, Rieju... Un grapat de marques i moltes més que no aconsegueixo recordar. Els amics de la moto antiga de Sant Celoni han organitzat un esmorzar fantàstic, una rifa i una desfilada de motos per tot el poble. Érem unes 150 persones. N'hi havia per tot els gustos. De les que semblaven que acabaven de sortir de fàbrica a les que havien tingut a un propietari un pel destraler i bé... Això si totes s'engegaven. Sorolls de tot tipus i pudors i olors d'un ventall molt ampli.
Sense desmerèixer la feina i els diners que s'han gastat la majoria dels propietaris d'aquests vehicles antics, personalment crec que les que tenen més mèrit són les que han pogut arribar a dia d'avui sense cap tipus de restauració. N'hi havia alguna d'aquestes, i realment s'ha de reconèixer l'esforç del propietari en mantenir-la en tant bon estat.
Mentre esmorzàvem tothom recordava tot eufòric aquells anys on, amb alguna d'aquestes motos, s'havien quedat "tirats". Per culpa de la pluja o bé de les bugies, o fins a lo difícil que es feia d'engegar... Tot i això he pogut percebre aquest amor infinit a la màquina. N'estic segur que els deixen "tirats" de nou i no abandonen.
BRRRUUUUMBURM

Afegeix un comentari nou