El 13D no és una anècdota i no es pot menystenir

Llegeixo, al directe.cat, que en Joan Herrera, secretari general d'ICV, ha dit que les 190.000 persones que han votat a favor de la independència 'no són una anècdota' ni es poden 'menystenir' malgrat la baixa participació. I ho destaco perquè, a l'acte de cloenda de la campanya, justament vaig fer servir la mateixa paraula, afirmant que el 13D no seria una anecdota, malgrat els qui buscaven treure-li legitimitat.

I vaig a buscar la nota de premsa al web d'ICV, on també diu: "Encara que la participació no arribava a les expectatives dels organitzadors", Herrera ha dit que "és una xifra molt destacable" que representa a molta gent cansada "que no es respecti Catalunya, de la sentència del Tribunal Constitucional que no arriba i de les possibles retallades" (...) "No es pot dir que és una anècdota, perquè no ho és", ha manifestat Herrera que també ha aprofitat per celebrar que en les consultes d'ahir i participessin persones majors de 16 anys i persones immigrades".

'El dia després del 13D que no serà una anecdota' no ha estat el que és mereixia la data, però espero que només hagi estat una anecdota. Tant de moviment per sortir a la foto m'ha fet pensar que n'hi haurà uns quants que encara quedaran moguts. M'ha agradat com ha reaccionat ICV.

De la mateixa manera que estic satisfet per la feina que hem fet a Arenys de Mar. I content de veure que la seu principal de la Consulta va ser a l'Espai Jove, que hem obert i aconseguit posar en marxa amb els mateixos joves, i el Calisay, un equipament que gestionem aquest mandat i que és una mostra del gir que hem donat de la manera d'entendre la Cultura i la relació amb les persones i les entitats locals. La fotografia, que he agafat del web d'Arenys de Mar Decideix! diu moltes coses en una imatge. I no és una anecdota!

1 comentari

Afegeix un comentari nou

Comentaris

Esperanceta

Jo hauria votat si...

Enviat per Esperanceta el Dm, 15/12/2009 - 09:01

Esquerra ni hi hagués estat barrejada, si ICV no ho utilitzi per guanyar votants. Si aquestesvotacions passen a ser legals votaré, però n servirà per res!