Potser ja n'hi ha prou

Voldria entendre la raó per la qual han tret aquest espai...

  • Si és per la imminència de les obres, han pintat ratlles i hi ha cotxes, per tant no és això.
  • Si ho demanen els comerciants, hi aparquen 6 cotxes i s'hi queden tota la tarda, això tampoc serà.
  • Per fer-li la punyeta al bar de la plaça, els papes estem buscant noves ubicacions per anar a gastar-nos els quartos, això pot ser.
  • Per que un nen vagi darrera d'una pilota, l'atropellin i l'hi facin mal, això és el més probable

.

Per tant entenc que qui ho ha decidit intenta quedar bé amb el comerç i amb els vehicles a costa de la salut dels Arenyencs.

Potser ja n'hi ha prou de donar espai als vehicles.
Potser ja va sent hora de fer aquell Arenys de les persones que proclamaven els partits polítics en època d'eleccions.

5 comentaris

Afegeix un comentari nou

Comentaris

Isabel Roig

Hola Fanny.... De ben segur

Enviat per Isabel Roig el Dc, 07/04/2010 - 12:38

Hola Fanny....

De ben segur que estas ben carregada de raó amb la crítica que fas a la desaparició de la zona entre "juanoles" al davant de la placeta de l'església...
Sortosament però... aquesta mesura només serà provisional mentre durin les obres de la riera a l'altre vorera...

Casar tots els interessos no ha estat gens fàcil... de fet plouen crítiques i comentaris per tots costats.

Deies que t'agradaria saber perquè s'ha fet... tal com et comentava de manera absolutament provisional (per aquí si que no hi passaríem)... doncs per habilitar places d'aparcament en rotació de càrrega i descàrrega per al comerç (mercat municipal i botigues) com s'ha hagut de fer també a d'altres indrets del mateix lateral...

Segur que també compartim que la pèrdua (deixa'm que insisteixi) provisional d'aquest espai per als nens i nenes com a zona de joc i de trobada per a adults, és una mesura que als que en som usuaris costa molt d'entendre.... Personalment només l'he pogut acceptar pensant que forma part dels inconvenient de les obres... però que a la llarga.... una vegada acabades amb tots els seus ets i uts.. generaran nous espais importants per a les persones i per als vianants....

Em sembla que difícilment podràs comprendre aquest exercici que ha calgut fer per intentar que ningú o tothom hi surti tant perjudicat... que ja t'he avançat que és molt difícil, no et pensis.... però si et sembla.. en parlem a la placeta en viu i en directe....

Salutacions ben cordials

Pau Canet

Hola Fanny

Enviat per Pau Canet el Dc, 07/04/2010 - 17:40

Responent a la Fanny: Crec que tens tota la raò del món. Només ahir, es van escapar dues pilotes, i en ambdues ocasions, els nens estaven a punt de saltar al mig del carrer. Ja ens queixàvem quan els mercadistes movien les "juanoles" per entrar els seus vehicles i no les tornaven a posar al seu lloc. A la tarda i en dies posteriors, havíem de controlar els nens perque no sortissin pels forats que quedaven. Simplement, dir que jo he hagut de ser alguns dels que les ha hagut de posar a lloc, perque ningú desde l'Ajuntament ni dels mercadistes s'ha preocupat de fer-ho. Imagina't ara si ens hem de queixar!

Responent a la Isabel: Sé que és molt complicat quan s'han fet desaparèixer d'Arenys tantes i tantes places d'aparcament, reubicar els cotxes. Potser s'hauria de mirar millor el que es fa. L'any passat es van fer unes obres a la part baixa de la Riera. Algú ho recorda? Ara hi tornem a ser! Quants diners es van gastar l'any passat per ara, trencar amb el que es va fer?
Sincerament, hi ha problemes d'aparcament, que s'en vagi a la platja a aparcar. Riera peatonal, ja! Que els únics que sortim perjudicats som els de sempre! Els arenyencs de peu!

Guaita

- A la plaçeta està prohibit

Enviat per Guaita el Dij, 08/04/2010 - 22:39

- A la plaçeta està prohibit jugar a pilota no? malgrat que sembli un dret adquirit el de molestar a les persones que hi passen o potser només volen seure's una estona.
- A algún lloc han d'aparcar els cotxes...
- Potser la falta d'espai es produeixi per la prollongació exagerada de les terrasses de bars on els papes s'asseuen tota la tarda, dificultant el trànsit de les persones que ens agrada passejar amb comoditat per la Riera, sense topar amb les cadires que envaeixen el pas.

fani

En resposta a en Guaita

Enviat per fani el Dv, 09/04/2010 - 20:17

Te tota la raó, potser hi hauria d'haver més policies per controlar qui juga a pilota, qui escup pel carrer, qui no recull la caca de gos i qui aparca més de 30 minuts i d'això de les terrasses no se que dir-li... prefereixo esquivar una taula que un cotxe.

Anna

això no va bé

Enviat per Anna el Ds, 10/04/2010 - 17:54

- A la placeta està prohibit jugar a pilota i anar en bici. Sí. Vindràs tu Guaita a dir als grups (de nois d'una certa edat, no pas petits) que juguen a pilota que no ho facin? Jo ho he intentat sense sort. Ara et toca a tu a veure si te'n surts. Ah i a més deixam dir-te que el problema de les terrases sobre les voreres és permanent a toooota la riera i no només a la zona de la placeta per tant, t'hauràs d'entendre amb molt papes i mames, avis i àvies que s'hi asseuen. No t'has assegut mai en una terrassa de la riera?

- Caldria ser un xic més decidits. Crec que durant el període d'obres el tram de riera que s'està fent hauria d'estar tallat completament a la circulació de vehicles particulars. Eps, que això no vol dir que no poguessin passar veïns i repartidors i vehicles de serveis. Aparcaments? Els justos pels serveis i ja està. El que no puc entendre és com podem conviure harmònicament amb això que ens han muntat. Per passar els vianants tenen els passos mal habilitats. Ara pots passar per aquí i ara no. El pas de vianants milloraria moltíssim si talléssim el trànsit. Fixeu-vos que els cotxes sempre tenen el carril lliure i ara a més, més aparcament en detriment dels vianants, la desaparició de les 'juanoles' ha estat la gota. Fem-nos-ho mirar sisplau.

- Ah, per cert l'última sorpresa ha estat avui en veure que a una cafeteria ben coneguda de la riera han muntat una terrassa a baix, a la zona d'obres entre pedres, reixes i parts d'excavadores deixades allí tot el cap de setmana. Brutal!!!