Carta oberta al president dels arenyautes

Benvolgut president o presidenta d'Arenyautes.cat,

Com bé sabeu porto tota una vida a arenyautes... encara recordo que vaig estrenar-me amb les meves primeres farinetes. Després va venir el meu primer dia d'escola bressol, els meus primers panellets, i fins aquests dies que, quan l'agenda m'ho permet, que us explico els darrers capítols de la meva vida de nena arenyenca. Un dels que em té més ocupada, i que n'ha d'omplir un bon gruix d'apunts en la vostra fantàstica aplicació, és l'objectiu d'assolir 25 cims! Si comparo la meva alçada amb la del meu pare, faig la meitat, o sigui que per començar l'alçada de cada cim es pot multiplicar per 2... i això sense entrar en la diferència d'edat. No està malament per una marreca de 4 anys, oi?

O sigui que gairebé es podria dir que estic fent 25 vuit-mils de tot el planeta... i tot plegat sense recórrer mai, i mireu que arriba a ser temptador, a l'ajuda d'oxigen complementari o anar a braços dels meus xerpes. Clar que darrerament em pica la mosca al nas que tot aquest "cuentu" no sigui per estalviar-se de carretejar-me.

Fet i fotut, que els penques dels meus pares em porten a campar per tota la geografia catalana com si fos una cabreta... vinga, tira cap amunt! I no tenen gaire en compte si fa calor, si plou, o si fins i tot anem per sobre de neu o fang!!! Amb el meu bloc ja podeu anar veient que no vaig gaire equipada. Els meus principals patrocinadors PARES.SCCL & AVIS diuen que no pensen deixar anar un duru més, que ja es fan càrrec de la manutenció i l'allotjament de les meves expedicions.

Bé, benvolgut president/a... sóc conscient que en aquests temps de cítrics, on ni les llimones troben feina, és encara més trist pedí que caminar descalça per aquests mons de Déu. Segurament sentireu que una esportista d'elit com jo, amant de la muntanya i amb una expedició tant envejosa, no pot ser recolzada, esponsoritzada i patrocinada per ningú amb tant de talent, empenta i inquietuds digitals com ARENYAUTES.CAT.

Sincerament, m'adreço a vosté perquè m'agradaria poder portar unes bones botes de muntanya com Déu mana, amb l'etiqueta d'arenyautes.cat. Calçat que faria pujar a la resta dels 20 cims que em queden.... paraula de futura guia-escolta! I fins i tot poder desplegar una bandera dels arenyautes en els cims més difícils de les sortides familiars catalanes. Facis càrrec de la vergonya aliena que sento pujant a cims de dificultat tan elevada amb les bambes de les 3 bessones.

Tinc altres ofertes dels senyors Feistbuc i Bloquespot molt temptadores. Però és que no són tan simpàtics com vostés.

Esperant impacient la seva resposta
Dènia Muñoz Solé
Muntanyera de banyera
http://arenyautes.cat/denia


14 comentaris

Afegeix un comentari nou

Comentaris

Sir Edmund Hillary

Des del cim més alt

Enviat per Sir Edmund Hillary el Dv, 07/05/2010 - 22:51

Petita Dènia,

la comunitat alpinista mundial està amb tu! Esperem que tinguis molta sort en el teu objectiu i en el teu patrocini.

amunt i cims!
Sir Edmund Hillary

Edurne

Mi sucesora

Enviat per Edurne el Dg, 09/05/2010 - 09:52

Hola Denia,
te animo para que seas mi sucesora. Con mi edad solo he hecho 14...
El patrocinio es lo mas complicado de encontrar pero con tu corta estancia en la tierra y con lo mucho que te queda seguro que consecharas una gran experiéncia.
Con esto animo al presidente de arenyautes a hacer-lo.
un abrazo
edurne

joancmartin

Denia

Enviat per joancmartin el Dm, 11/05/2010 - 08:51

Que bonic...

dènia

Estimada Edurne, quina

Enviat per dènia el Dm, 11/05/2010 - 20:01

Estimada Edurne,

quina il·lusió que participis al meu bloc. I més, coneixedora de que et trobes al camp base del Shisha Pagma. Espero que aquesta vegada sí que puguis arribar al cim d'aquest vuitmil i així puguis completar la teva gesta de ser la primera dona en fer els 14 vuitmils de la terra.

Gràcies!
La Dènia

Tieta

LA MEVA PRINCESETA...

Enviat per Tieta el Dm, 11/05/2010 - 21:58

WAPA!
LA TIETA ET RECOLZA AMB EL QUE FACI FALTA! QUAN TINGUIS UN PARELL DE XIRUQUES BEN PARIDES I BEN PATROCINADES, JO ET FAIG UN RETOC AMB BRILLANTETS I "LENTEJUELAS", D'AQUELLES QUE T'AGRADEN TANT A TU... ;p

Oh Eun-Sun

♤ Dènia, 저희 뉴스레터에서 대리님의 산재 관련

Enviat per Oh Eun-Sun el Dm, 11/05/2010 - 22:01

♤ Dènia,
저희 뉴스레터에서 대리님의 산재 관련 기사를 내보내면서 아마도 많은 외국인근로자들에게 도움이 되었을 것이라 생각합니다. 처음 이 일을 생각하시게 된 arenyautes 이유는 무엇인가요?

2007 년 중반부터 주말을 이용하여 이주근로자들을 위한 직업병상담 등의 봉사활동을 시작하게 되었습니다. 물론 저 뿐만이 아니라 저와 같이 근무하는 직장 선배, 동료 및 후배들이 함께 시작한 일입니다. Dènia 봉사활동을 하던 2007년 12월 무렵에 상담을 하면서 한 외국인근로자를 만나게 되었습니다. 공장에서 근무하던 중 손가락에 염증이 생기고 이것이 악화되어 손가락 절단에 이르게 되었던 분이었어요. 산업재해를 Arenys 신청했지만 산재로 인정되지 않아, 다친 손으로 일도 하지 못하고 어려운 처지에 놓이게 된 분이었죠. 이분과 상담을 하던 중 Pasaban 세균에 의한 바이러스성 염증인 것으로 판단되어, 회사 동료 직원들의 도움으로 정밀조사를 시작했습니다. 결국 그분은 산업재해로 최종 인정받아 보상을 받을 14 수 있게 되었습니다. 우연한 경험이었지만 멀리 한국까지 돈을 벌기 위해 왔다가 신체적인 장애가 생긴 분을 도울 수 있어서 매우 기뻤습니다. 그 때 ‘다행히 이분은 주위의 도움으로 보상을 받을 수 있었지만 그렇지 못한 경우가 많을 것이다’ 란 생각이 들었습니다. 그래서 뉴스레터에 직업병과 관련된 정보를 연재하여 효과적으로 알리고 홍보하는 것이 효과적일 수 있겠다는 생각이 들더군요. 25 cims 물론 외국인근로자센터의 담당자분들도 흔쾌히 이에 응해주셔서 지금까지 원고를 작성하고 있습니다.

♤ 한국산업안전공단에서 하는 일을 간단히 소개해주세요.
저희 공단에 대해 생소하신 분들도 있을 겁니다. 한국산업안전공단은 1987년 설립된 노동부 산하의 산업재해예방전문기관입니다. 산업안전보건에 관한 기술지도 및 교육, 연구개발, 유해위험설비의 진단검사, 사업장 안전보건향상을 위한 재정지원 등을 수행하고 있습니다. 즉, 저희는 산업현장에서 근로자들이 업무와 관련하여 일어나는 사고와 질병을 예방하는 활동을 하고 있습니다.
근로복지공단의 경우 산업재해가 발생한 이후 산재보상과 관련된 업무를 하고 있고, Ivó, Rafel, Roser 저희는 산업재해가 발생하지 않도록 예방활동을 하고 있다고 생각하시면 쉽게 이해가 되실 겁니다.

Oh, la coreana

Josep Lluís Rudrigues Sabater

Com a cap de l´estat només

Enviat per Josep Lluís Rudrigues Sabater el Dc, 12/05/2010 - 09:18

Com a cap de l´estat només puc dir una cosa...

"Apoyaré la campaña para unas botas dignas! Apoyaré la iniciativa titánica de los 25 cimos!! Apoyaré para conseguir que Jesus Calleja sea al sherpa de esta chiquilla!! Pero nunca apoyaré que esta apasionada de las montañas tenga que subir a la cumbre cargada con tres mellizas agarradas a sus pies cual garrapatas...!!!

Espero de tot cor que es compleixi l´objectiu!!

Després caldrá buscar sponsor pel teu germà :D

Petons i abraçades!

Josep Lluís Rudrigues Sabater

rafel

Ànims i cims!

Enviat per rafel el Dij, 13/05/2010 - 19:49

Ep, estem amb tu Dènia!!!

Com tens el calendari de propers cims???

Segur que ho aconsegueixes!

fani

Botes

Enviat per fani el Dij, 13/05/2010 - 21:10

Hola Denia i família, no se com s'ho arreglaran els d'arenyautes per fer realitat els vostres somnis, però per anar tirant aquí casa en tenim unes del numero 31, aquestes han sigut boletaires i caminaires.
Ara estan en una caixa però potser els hi agradaria acabar la seva vida fent alguns d'aquests cims que us queden.
Son water res o sigui que els peus acaben una mica molls si aneu per basses i tolls però no rellisquen gens ni mica.

eliy

sponsor

Enviat per eliy el Dij, 13/05/2010 - 21:22

Estimat president d'arenyautes,
crec que hauria d'escoltar a la Dènia i patrocinar el seu calçat de muntanya. On s'ha vist que una arenyenca i arenyauta tan petitona faci tants cims!! Pensi en el negoci i signi un contracte per a moooolts anys. D'aquesta manera quan es faci gran i sigui una Edurne Pasaban portarà el nom d'arenyautes arreu del món: Everest, Shisha Pangma, Annapurna... Quina millor publicitat que aquesta?

Pàgines