En resposta a les "20 imatges més increïbles" d'en Trapesser

Hola "Trepesser",

sóc un modest seguidor d'alguns dels vídeos que penges. D'aquest, la veritat, m'esperava més... més impacte, més sorpresa, més alguna cosa. Ràpidament he pensat que algunes imatges podrien ser falses, retocades... i finalment m'ha portat a buscar més sobre algunes d'aquestes 20 imatges, i descobrir que algunes de les històries que s'amaguen en part de les imatges són encara més sorprenents.

20.- Manuel Uribe, world's heaviest man - l'home més gras del planeta amb 600 kg.
Doncs sí, sembla que aquest és real i conegut. Té entrada pròpia a la Wikipèdia. Sorpren que el motiu del seu sobrepès sigui l'absència d'exercici i la vida americana. Ferran Irzo i Gemma Ruiz van explicar dimecres a les xerrades al Sa Voga que van trobar uns EEUU molt obés. També web pròpia i al youtube es pot veure tot un munt de vídeos sobre aquest personatge real, entre els que he trobat un de realment subrealista: el trasllat a l'esglèsia per a celebrar el seu casament, en el seu llit permanent carregat en una grua de cotxes.

19. Robert Wadlow, tallest man in history - l'home més alt de la història amb 2,72m.
Un nen que no va parar mai de crèixer. Entre altres em crida l'atenció que fins els 4 anys la seva alçada era normal. Se'l pot llegir a la Wikipèdia o descobrir tot un sorprenent recull d'imatges del Google. La seva alçada va ser alta, mentres la seva vida molt curta.
Sobre els més alts... i els més baixos:
- La dona més alta coneguda ha estat la Sandy Allen (2.32m).
- L'home més alt encara viu és oficialment Bao Xishun (nascut el 1951, Xina) amb una alçada de 2,36m. Explica que tenia una alçada normal fins als setze anys quan va fer un "estiron" fins que als 23 anys es va establir amb l'alçada actual. Hi ha un altre "gegant" que reclama ser el més alt Leonid Stadnyk amb 2,57m. Tot i que el Guinnes no el vol reconèixer.
- El títol de "Patufet" és per Ell Pingping, que va morir fa uns mesos amb 21 anys i només 74.6cm d'alçada.

18. El Robert Wadlow als 14 anys.
En aquesta imatge es pot veure el personatge anterior als 14 anys, amb 2,26m. d'alçada.
Total que trobo que "destacar" en pes o alçada és tota una putada!!!

17. L'increible Hulk.
Trapesser... ni tu ni jo entendrem mai aquests romans, oi? Cal tenir en compte que aquesta imatge podria haver estat retocada amb un editor gràfic (Gimp, of course!). Un Mr. Universe no està tan exageradament culturitzat com aquest paiu.

Del 16 al 13... serps i taurons.
Tampoc hi ha gaire a cercar o descobrir. Ves a saber què és real i què mentida. En tot cas, espero no trobar-me un d'aquests "personatges" pel carrer.

12. Abigail and Brittany Hensel. Un cos, dues ànimes.
Una història força impactant i una mica difícil d'entendre per a mi, la d'aquetes dues germanes que comparteixen el mateix cos. Unides per a sempre, sempre i sempre. M'obre molts interrogants.

Bé, Trapesser... m'has donat feina... continuaré amb la resta d'imatges, ja que hi ha de molt interessants.

1 comentari

Afegeix un comentari nou

Comentaris

@oriolferran

L'home més alt del món ara és un turc...

Enviat per @oriolferran el Ds, 28/08/2010 - 10:55

Rafa,
no facis aquestes coses, que tenia feina... i m'he mirat tots els enllaços
:-)

Això, que el tema de les alçades ha tornat a canaviar recentment,

Sultan Kosen (Cerca de Mardin, Turquía, 1983) es oficialmente, el hombre más alto del mundo, tras haber sido coronado como tal durante la presentación en Londres del Libro Guinness de los Récords 2010. Tiene un problema en la espalda por lo que no puede erguirse totalmente.

http://es.wikipedia.org/wiki/Sultan_Kosen

El vídeo és una mica irregular, i no se sap si busca la qualitat fotografica, la sorpresa o es torna una mica escabrós...