IE6 ens ho deixa en safata, Fem un salt!

Ara fa 4 mesos, l'1 de maig 2010, es va anunciar la fi d'Internet Explorer 6. Arrel e la fi d'aquest navegador històric del gegant windows i el naixement d'IE8 s'ha dedicat aquest web al seu enterrament. Doncs, Microsoft ja no farà res per a què tots els ordinadors que funcionin amb windows 98 o XP i utilitzin IE6, es puguin adaptar a l'actualitat de la xarxa.

Què vol dir això. Doncs que totes les empreses que en el moment de màxim esplendor d'IE6 van invertir una gran quantitat de diners per pagar a un programador a crear un programa de gestió o el que sigui i necessita l'ús exclusiu d'IE6 es queden en pilotes!!! si totalment en pilotes!!!

Fins a la sortida de Windows vista cap problema. Ja que l'IE6 funcionava amb WindowsXP. Però ara que Microsoft ha tret Windows 7 a causa del fracàs de Windows Vista i funciona amb l'Internet eplorer 8, ja no podràn utilitzar les aplicacions desenvolupades antigament.

Què més?
Ordinador nou = Windows 7 + IE8
Qualsevol ordinador que comprin vindrà amb windows7 i el programari a utilitzar s'ha de pagar apart.

Faig una crida. Aprofitem la situació! si em de fer un canvi de màquines i programari, posem programari lliure. Més econòmic, més flexible, més actual, modern i a la moda i, sobretot, en català.

I ja que ens hi posem, podem utilitzar qualsevol distribució de linux. Linkat, Ubuntu, Debian, Opensuse, Fedora, Redhat, etc.

Llistat de programari:
Firefox és el navegador que s'adapta més a l'actualitat a la xarxa.
El kdenlive, un editor de vídeo molt complert.
El Gimp, un editor d'imatges avançat.
L'Openoffice, paquet ofimàtic complet.

Afegeix un comentari nou