Sorra + nen = nen ensorrat (1a part)

Sabeu què em va passar l'altra dia? Som a la platja de Caldetes (tranquil.litat + pijos + parquimetres + Carmen Barrios) i ens entretenim amb els nens a cobrir-nos de sorra: primer em tapen ells a mi (no hi ha foto) i després els cobreixo jo a ells (vegeu foto). Fins aquí, tot bé. El problema ve quan em giro un moment per veure un surfista amb càmara lenta i, quan torno a mirar, em trobo amb una sorpresa: on hi havia dos caps ara només n'hi ha un. M'explico: el cap d'en Pau (6 anys) hi és; el d'en Martí (3 anys), no. No ho entenc. Li pregunto a en Pau si sap on és el cap del seu germà, però em respon que no, “i encara que ho sabés, no t'ho diria”, afegeix. Examino la zona on havia cobert el cos d'en Martí però no trobo ni el cap, ni el cos, ni el banyador, ni la perruca rossa que porta des que tenia un any perquè no li creixia el cabell ... És aleshores quan me n'adono del que acabo de fer: he enterrat el meu fill petit a la sorra!!!!

Què se n'ha fet d'en Martí?

(Dijous que ve, el desenllaç)

3 comentaris

Afegeix un comentari nou

Comentaris

@oriolferran

Alguna novetat d'en Martí?

Enviat per @oriolferran el Ds, 18/09/2010 - 11:48

Aquesta tarda he anat a la Llotja a veure si les barques l'havien trobat, però no ha aparegut i els pescadors d'Arenys no en saben res. No han vist res, ni la perruca.

Potser caldrà preguntar al Ministerio de la Draga, que no fos que hagués quedat algun forat a la platja o potser que l'haguessin xuclat.

I en Pau, no diu res?

Tassotti

La foto boníssima. Has pensat

Enviat per Tassotti el Dg, 19/09/2010 - 08:43

La foto boníssima.
Has pensat portar els teus fills a l'institut del teatre?
Ja els veig en alguna sèrie tipo telenovela d'en Benet i Jornet

Esperanceta

Expedient X

Enviat per Esperanceta el Dg, 19/09/2010 - 23:40

Collons, quin mal rotllo. Ara que havia trobat algú que regalés flors a la meva filla ;-) Si busques bé, veura's que el que has escrit ja va passar a la realitat (i no ho dic en conya... va ser un drama-expediente X de fa bastants anys a la Costa Brava).

Salut!