Truita de bolets

Tinc mitja dotzena d'apunts pendents i no acabo de trobar el moment. L'Enric però ens ha provocat amb la recepta de galtes i bolets... i com que ja fa dies que la cosa del bolet està animada, doncs m'hi afegeixo.

Amb una barreja de bolets, prèviament saltejats (hi havia rovellons, mollerics, pimpinella morada, rossinyols i un parell de fredolics...), vaig fer aquesta truita que va sortir molt bona. El saltejat l'havia preparat amb la intenció de fer-ne un pastís, però vaig portar el motllo a un dinar i encara no me l'han tornat :-)

Vaig agafar una ceba grossa i un parell de porros i els vaig passar per la paella amb oli. Després i vaig afegir el saltejat de bolets (la mare va dir que no hi poses all, però n'hi vaig posar una mica). Un cop lligada la barreja vaig afegir-hi cinc ous i el procediment normal de la truita, amb el foc no massa fort per donar-li temps a fer-se per dins.

La proposta del pastís queda pendent per un altre dia. Es tractaria de posar la barreja dels bolets, la ceba i el porro amb els ous en un motllo i al bany maria al forn (potser a uns 180 graus) i anar-lo vigilant fins que estigui fet (tot punxant amb l'escuradents la pasta fins que no s'enganxi). Ja us explicaré com surt.

Afegeix un comentari nou