O faig de castanyera o m'en vaig.... a la presó!!

Sabeu què em va passar l'altre dia? Vaig a l'Ajuntament a demanar un permís d'obres. Volem fer canvis a casa: el lavabo on hi ha el menjador; el menjador on hi ha l'habitació dels nens; l'habitació dels nens on hi ha el terrat; el terrat on hi ha el lavabo... Omplo els papers i me'n vaig cofoi.

Dues setmanes després rebo una carta certificada de l'Ajuntament: m'acaben de donar el permís... per muntar una parada de venda de castanyes!!!

No entenc res i vaig a demanar explicacions al consistori. Em passo el matí de finestreta en finestreta però ningú no em dóna una solució. Està clar que la sol.licitud per fer obres ha anat a parar a un departament equivocat, i jo només demano que es corregeixi l'error i que els paletes puguin entrar a casa d'una punyetera vegada! Però a l'Ajuntament tot són cues i males cares, i jo me n'entorno a casa sense el permís que volia i amb cara de tonto.

Deu dies després m'arriba una altra carta certificada de l'Ajuntament: em demanen explicacions del per què no he muntat la parada de castanyera, que el contracte deixa ben clar que tinc cinc dies per instal.lar-me al lloc que m'han assignat, i que si no m'hi col.loco abans de 8 dies hàbils, s'aplicaran les sancions corresponents.

M'acolloneixo i em poso en contacte amb un advocat, que em pinta la cosa encara més negre: el paper de l'Ajuntament especifica que si no faig ús de l'espai per la parada de venda de castanyes (i boniatus-muniatus) en el termini fixat, em pot caure una pena de... sis setmanes de presó!!!!!!!!!!

L'advocat m'ho deixa ben clar: si perdo el temps presentant al.legacions, els mossos d'esquadra ja m'hauran enmanillat, apallissat i tancat a la garjola!
I ja em veus a mi, amb els ulls plorosos, buscant davantal i mocador, i fent-me la idea que em passaré un mes sencer venent castanyes (i boniatus-muniatus). Jo, que no suporto les castanyes i la mare que les va...
Un torrador de segona mà, la llenya a Argentona, paper de diari que tinc per casa, quinze quilos de castanyes crues i una balança de les d'abans... ja ho tinc tot. Qui em vulgui comprar castanyes (o boniatus-muniatus), m'ha tocat la parada que hi ha just al costat de l'ermita de Sant Simó, a l'entrada de Mataró per la part de Girona. Quina putada!!!

A qui dedico el post d'avui? a l'Anna Fuster
Què he escoltat mentre he escrit el post? "Adelante Bonaparte" dels Standstill (http://www.myspace.com/standstill)

2 comentaris

Afegeix un comentari nou

Comentaris

Esperanceta

Felicitats! Dema aniras a fer

Enviat per Esperanceta el Dij, 28/10/2010 - 23:29

Felicitats! Dema aniras a fer de castanyera al coro? Les fotos ultimament no tenen desperdici!

Yas

Grans els Standstill!!! Quasi

Enviat per Yas el Dv, 29/10/2010 - 00:22

Grans els Standstill!!!
Quasi quasi com tu en les últimes fotos del bloc. Impacient estic per veure amb què ens sorprens la setmana que ve!