Àlex?

Entre cigarreta i cigarreta, acompanyat tot plegat de gin-tònic i Frangelico m'has tornat a sorprendre.
Tu no anaves pel món d'antimonàrquic? Doncs què fots tocant el voraviu als Reis de l'Orient? 'Tiu' que són màgics però no toleren l'alcohol ni el tabac.
Ah! d'acord, que marxes amb els patges, la part treballadora de la tribu. Bé, em sembla bé, tu fidel al teu estil. I dò?

Àlex, que no et sintonitzo, que la ràdio perd una freqüència, centre l'antena 'nanu' que no et 'pillu', les ones Orient-Arenys no funcionen. Serà cosa de les parts fosques, aquelles que no ens deixen veure la TDT, saps?

Arriben dies de silenci, però el silenci, en el món de la comunicació, també és important,oi? Quan t'adaptis a la nova òrbita fes el favor d'organitzar algun sarau ben sonat i tronat, posa-hi una bona banda sonora i prepara el millor programa de ràdio, Àlex.

Nosaltres anirem fent, com sempre. Apa, t'estiro el bigoti virtualment.
Una abraçada.

1 comentari

Afegeix un comentari nou

Comentaris

Faralai

Em quedo el millor, el teu somriure

Enviat per Faralai el Dv, 07/01/2011 - 21:54

Àlex, recordes quan en aquell sopar de campanya d'un partit ens va entrar un atac de riure de tals dimensions que vam haver de sortir de la sala perquè tothom ens mirava? I tot plegat per un no res, això sí, vam complir amb la feina. O quan em recomenaves els divendres consells culinaris i que per captivar l'estómac del meu "mosso", com li dius tu, havia de posar al pollastre amb llagostins un bri de xocolata, que li dóna un toc i que encara avui aplico... O quan em saludaves de bon matí dient-me "vidita" imitant un personatge del tot popular d'aquestes contrades. O quan vam compartir alguna que altra nit al festival de jazz tot fent una caipirinha... O quan em vas ensenyar a fer anar l'àlbum de fotos digitals, en porto 6 ja!! Àlex em quedo el millor, el teu somriure i la teva manera de veure-ho tot, i és que la de vegades que has canviat les meves perspectives i un problema acabava essent un "no n'hi ha per tant".

Una abraçada

M i V