Jo tampoc vull Kelme!

Per la defensa de la llibertat d'expressió i el joc net:
Jo no em vestiré Kelme

Suport a Oleguer Presas:
Campanya de Vilaweb: http://web.partal.cat/oleguer
La JERC: http://www.jerc.cat/premsa/les_jerc_donen_suport_a_oleguer_

Articles relacionats:
http://www.vilaweb.cat/www/noticia?p_idcmp=2266070
http://www.vilaweb.cat/www/mailobert?id=2266105
http://www.avui.cat/avui/diari/07/feb/09/331597.htm

3 comentaris

Afegeix un comentari nou

Comentaris

sabaterdevell

NI CALÇARÉ "KELME"

Enviat per sabaterdevell el Ds, 10/02/2007 - 18:32

Comercialment conec la casa Kelme. Us puc dir que fot un tuf fatxenda qu´es massa.

Lluís Blanchar

Boicot. És necessari ?

Enviat per Lluís Blanchar el Dm, 13/02/2007 - 18:30

Jo no entraré en cap debat alhora d’aprovar o reprovar a l’Oleguer. Només vull dir que independentment de on treballi aquest senyor ells és lliure de declarar el que vulgui. I només faltaria, perquè estem en un estat de dret i en una democràcia a on allò principal és la llibertat d’expressió.

He estat escoltant molts comentaris per la ràdio i la TV sobre aquest tema i la meva opinió podria coincidir d’una manera important amb la de l’Oleguer.

Ell ha estat valent i ha decidit dir el què pensa sobre un tema prou important i que és tema de debat arreu de l’Estat, amb molta tensió política i també social.

Ell ha pres aquesta decisió sabent que passaria el que ha passat, que no és res més que un guirigall important. Dubto que no en fos conscient.

Independentment de tot això, també penso que promoure complots no aporta res, ans al contrari. Arreu de l’Estat Espanyol s’han promogut al llarg dels últims anys grans campanyes de boicot contra els productes catalans, afectant sobretot a empreses i a gent que no tenien res a veure amb el que un senyor, un partit, una associació o el què sigui hagués afirmat. I que han tret de tot això? No han aconseguit fer-nos canviar d’opinió.

Per què posar-nos al mateix nivell que ells? Crec que no val la pena perdre el temps amb aquestes coses i si que crec que hem de dedicar aquest temps a defensar allò que pensem i portar-lo fins a les últimes conseqüències, com l’Oleguer, demostrant que respectem el que altres opinen i pensen i fent-los veure que d’això en sabem molt més que ells.

Lluís Blanchar

Esperanceta

Bon dia Lluís, Crec que la

Enviat per Esperanceta el Dc, 14/02/2007 - 08:53

Bon dia Lluís,

Crec que la campanya "contra" Kelme era més un fet simbòlic que cap altre cosa...D'altra banda, arrel del "cas Oleguer" es va saber tot el que hi ha, hi havia sota Kelme : PP, zaplana, en resum política...
Jo penso que l'Oleguer era i és molt conscient d'on està i quin és el seu lloc. No crec que la reacció de Kelme el sorprengués i molt menys tot el que s'ha parlat i mogut. Malgrat tot, ell no canviarà d'opinió i s'hi ho hagués de fer, ho tornaria a fer?? Suposo i espero que sí. Fa pinta de ser una persona coherent...espero