OFICINA DE SUPORT CIUTADÀ de VIA

Amb la OFICINA DE SUPORT CIUTADÀ de VIA, t’ajudem

A Veïns Independents d’Arenys, després de detectar moltes mancances des de l’Administració Local alhora d’oferir una atenció ciutadana que faciliti les coses en comptes de complicar-les i de posar pals a les rodes, no per la manca d’efectivitat del funcionariat, sinó per la manca d’organització i gestió política que repercuteix al funcionament general del consistori, volem oferir un servei d’assessorament ciutadà de cara a qualsevol gestió que es vulgui fer a l’Ajuntament .

Des de Veïns Independents d’Arenys ens oferim a donar un cop de ma a aquelles persones, entitats, comunitats de propietaris, associacions, etc. per intentar aclarir qualsevol dubte que es tingui en relació amb l’Ajuntament i suggerir les passes a seguir per tal que aquell dubte, aquella queixa, aquell suggeriment, aquell tràmit pugui ser millor atès i escoltat per part dels governants.

Per què les persones tenim uns drets i unes obligacions davant l’Administració Local, en aquest cas en matèria d’atenció ciutadana, que en moltes ocasions no es compleixen. Per això Veïns Independents d’Arenys ofereix la experiència professional dels seus integrants i també la experiència que alguns d’ells tenen a dintre de l’Administració Local, ja sigui com a funcionaris o bé com a polítics.

Tothom que hi estigui interessat en aquest servei es pot posar en contacte amb nosaltres via telefònica, deixant un missatge al telèfon 627.76.19.96, o bé a través del correu electrònic de Veïns Independents d’Arenys, info@viarenys.org

Ens posarem ràpidament en contacte per tal de parlar-ne i concertar reunió si fos necessari.

Podeu trobar més informació a www.viarenys.org

Afegeix un comentari nou