Alcalde Pera

L'alcalde que jo voldria per a Arenys de Mar és una persona que no crida sistemàticament per fer arribar les seves idees, que no es deixa endur per escalades verbals i se centra en el to adequat, que dóna exemple de bona educació. Les coses s'han de poder dir sense convertir un debat en un circ.

L'alcalde que voldria té assumida l'esportivitat, el "fair play", que passa per retocar la posició del micro d'un company quan no se'l sent o per explicar de manera del tot respectuosa quelsevol cosa que algú no tingui prou clara.

L'alcalde que jo voldria hi veu més enllà del seu partit i demana a les persones que participin a les eleccions, que vagin a votar diumenge vinent, encara que no votin el partit que ell representa.

L'alcalde que jo voldria coneix bé l'Administració, toca de peus a terra i no proposa coses que no es poden fer.

L'alcalde que jo voldria té un discurs molt didàctic, perquè primer cal explicar les coses des del coneixement i des de l'experiència, que les màximes i les consignes mai no aporten gaire.

L'alcaldable que jo voldria és capaç de parlar mirant-te serenament, de fit a fit, i transmetre't sensació de responsabilitat. Sap què vol dir ser alcalde i no es comporta com si estigués fent un paper en un vodevil. Jo no vull haver-me d'avergonyir mai del meu alcalde.

Diumenge vinent els arenyencs i les arenyenques diran qui volen que sigui el seu alcalde i no hi ha cap altre veredicte que valgui si no és el vot, però en el debat d'avui jo he vist un alcalde dels que m'agraden.

Afegeix un comentari nou