Les ombres de la caverna

Passada la primera experiència electoral seriosa. Patacada monumental, de campionat. No sóc militant d’ERC, però tornaria a apostar pel mateix candidat, que em continua semblant el millor dels qui s’hi han presentat, i pels mateixos companys de llista. L’error del tripartit continua passant factura, i grossa, i encara n’hi ha per temps. I la sensació, a més, que a penes ningú no deu llegir-se els programes electorals. Si no s’editessin, seria igual i els partits podrien estalviar-se un munt de diners. Tampoc les campanyes no serveixen de gaire, ni els debats. En orris, el somni del pacte amb CiU. Els defectes de qualsevol família acaben reproduint-se a la societat i són les ombres de la caverna de Plató (Llop). Tenia decidit, si la cosa hagués sortit bé, de dedicar un petita porció de la vida, encara que fos complicant-me-la, al servei del meu poble. No podrà ser. No puc negar, però, aquell cert alleujament, aquella sensació que en mi tot continuarà aproximadament igual. Que hi haurà les classes, que hi haurà la lectura i l’escriptura i encara alguns viatges que em queden per fer. I els dies que no et cal res ni ningú. I, sobretot, queden els fills i el fet de veure com consoliden el seu camí i omplen de mica en mica l’àlbum de la seva vida i el desig que sigui inexhaurible la seva capacitat de felicitat. I l’afegitó que significa tota la resta.
www.miquelcolomer.cat

3 comentaris

Afegeix un comentari nou

Comentaris

@oriolferran

candidat Miquel

Enviat per @oriolferran el Dm, 24/05/2011 - 10:45

Segur que l'experiència ha valgut la pena, ni que sigui per les estones de conversa, de preparar l'estratègia, de parlar de futur i debatre de futuribles... tot un exercici que si el féssim tots, més sovint i més col·lectivament, segur que aniríem millor.

Una abraçada

el meu nom

aprofitant els resultats

Enviat per el meu nom el Dm, 24/05/2011 - 16:07

Miquel, he llegit el comentari de l'Oriol i jo vull anar un pas més enllà. Treballar a l'oposició no és fàcil ni tant vistós com estar al govern però és necessari. Tot govern millora amb una bona oposició. Valora-ho com una altra manera d'estar al servei del teu poble, una manera d'agafar experiència i, fins i tot, una manera de treballar per a les properes eleccions. Unes eleccions no es guanyen, ni es perden, per una campanya, els vots es guanyen dia a dia al llarg de tota la legislatura.

el meu nom

no he pogut posar el nom, el

Enviat per el meu nom el Dm, 24/05/2011 - 16:08

no he pogut posar el nom, el formulari em donava un error però sóc la Rosa Paula