La Placeta és gran!

Cada setmana hi passo unes quantes hores i no és d'ara. Hi ha hagut èpoques que n'he estat més habitual que d'altres, fins i tot varem legalitzar la nostra condició d'usuaris preferents... i d'això ja en fa una pila d'anys. Sigui com sigui, ara és un dels meus espais habituals i punt de trobada amb molta gent d'Arenys.

Aquesta tarda hi ha aparegut una fantàstica illa, d'aquelles típiques dels dibuixos de nàufrags solitaris. L'Edmon, que ja enllestia la seva creació, s'ha trobat amb l'ajut multitudinari de tota la canalla que arribava a la plaça a jugar. I la manega ha acabat ruixant a tothom.

Aquesta setmana hi ha hagut obres a la Placeta. Encara hi ha les tanques que protegeixen una rasa per on ha de passar una nova canalització de gas. Les obres són aturades no pas per la pluja d'abans d'ahir, sinó perquè al foradar han trobat restes humanes, se suposa de l'antic cementiri de Santa Maria d'Arenys que just ocupava la plana de costat de l'església.

Diumenge la Placeta va ser dels "indignats", que van fer-se-la seva, amb el permís de tothom i amb tota la col·laboració de tots i totes els nens i nenes que hi són cada dia. És la nostra plaça de referència i avui, divendres, hi torna a haver assemblea.

Aquesta diversitat d'actes i de temes diversos i encadenats, un rera a l'altre, en molt pocs dies, m'ha fet pensar de fer una ullada al telèfon i he fet un repàs a les fotografies que he anat fent les últimes setmanes. He arribat fins a Carnaval, i no les he posat totes. La de sant Jordi no la tinc, perquè no vaig ser a Arenys.

L'apunt ha sortit molt gràfic. La Placeta, que la fem petita però és una de les places més grans de la vila, és mereix un apunt més treballat. Un altra dia en farem una segona entrega. I si em voleu trobar ja sabeu on sóc.

1 comentari

Afegeix un comentari nou

Comentaris

Enricpera

es flors tornen a Arenys

Enviat per Enricpera el Dv, 03/06/2011 - 16:13

Recordeu que aquest cap de setmana les flors tornen a Arenys.
Amb un petit espectacle teatral, demà dissabte a les 11 del matí a les escales reials del port, interpretat per l’Elenc Teatral del Centre Moral de Sant Pol de Mar, dirigit per Pep Mestres, es donarà per inaugurada la 5a edició dels Espais Florits d’Arenys de Mar dedicats enguany a la mar: Flors i Onades. Durant aquest primer acte es podrà escoltar la cançó escrita especialment per aquesta ocasió Jo canto entre onades i flors, de Neus Borrell.

Us convidem a resseguir, el dissabte i diumenge, el recorregut dels 13 espais florits i a participar de les diverses activitats que s’han preparat: tallers i conferències sobre orquídies al C.C.Calisay, recital poètic a l’ermita del Calvari, taller infantils de trasplantament de llavors a torretes al Calvari, passeig en golondria (venda de tiquets al Punt d’Informació de Flors i Onades del pati del C.C.Calisay), cercavila de gegants…

Podeu consultar tota la informació al programa de mà que trobareu a les botigues i comerços locals, al C.C.Calisay i al web del Flors i Onades.

Us hi esperem!!