Barcelona-Llac Bracciano

Barcelona-Llac Bracciano

20 hores de vaixell em tenien angoixada, potser massa navegació per una persona que es mareja només de passejar per el port.

Decidim viatjar a Itàlia amb el Ferri Roma de la Grimaldi Lines. Fer els 1400km que separen casa nostra de Roma, en cotxe i amb dos nens, ens semblava una mica esbojarrat. I val a dir que reservant molt abans d'hora surt molt més econòmic.
El primer que fem: Embarcar, bé no al vaixell, sinó com allò que et fan fer als aeroports dues hores abans.

Molta paciència... Ens col·loquen en un pàrquing gegant i ens comenten que en 30 minuts procediran a carregar-nos a dins el vaixell. Els 30 minuts es tornen en una hora i aquesta en dues, ja us podeu imaginar...Recomano portar menjar, aigua i tota mena d'entreteniments per infants, per superar aquesta etapa del viatge.
En aquest temps em sopat ( al pàrquing ), hem conegut a una família de Caldes de Malavella que viatja a Sardenya i a una senyora de Pescara que tornava a la seva ciutat després de viure 17 anys a València.

Xerrant, xerrant arriba l'hora de pujar al vaixell. Aparquem on ens toca i pugem al camarot, amb la mala sort que només arribar-hi em oblidat on teníem aparcat el cotxe.
Recorrem el vaixell de punta a punta i veiem com ens allunyem de Barcelona.
20 hores després, durant les quals hem dormit, esmorzat, sopat, jugat, banyat.... arribem a Civitavecchia.

Des del vaixell la ciutat no ens crida massa l'atenció, la passarem per alt, potser de tornada. Encara ens queden uns 60km per arribar a el Parc Natural del Llac Bracciano i Martignano i tenim ganes de tocar terra ferma.

Però.. On es el cotxe. Potser al pàrquing 5, no jo crec que al 7. Els passadissos estan plens de gent, semblant a la evacuació del Titànic. Arribem al pàrquing i el cotxe no hi és. Tornem endarrere, escoltant queixes a la nostra persona en tots els idiomes i finalment arribem a el pàrquing on dormia, ja tot sol, el nostre cotxe, en el mateix moment que per megafonia ens avisaven que féssim el favor de recollir-lo.

Afegeix un comentari nou