Som-hi!

Iniciativa per Catalunya Verds d'Arenys de Mar ha decidit presentar candidatura pròpia a les properes eleccions municipals. Es va decidir ahir a la nit i avui s'ha comunicat al president de la plataforma VIA-Veïns Independents d'Arenys. Ha estat una setmana intensa de reunions i per ICV no ha estat gens fàcil decidir retirar-se d'un projecte que havia nascut de la voluntat de trobar noves fórmules per impulsar la participació de la ciutadania en la política local i els assumptes públics.

“Les expectatives que ICV havia posat en aquest projecte no s'han vist prou recollides i ha obligat, malauradament, a renunciar al projecte que teníem en comú” així s'ha explicat en el comunicat que s'ha fet públic aquest vespre. També s'ha remarcat que la decisió de no participar en el projecte de VIA s'ha pres pel desacord en l'elaboració de la llista però s'ha remarcat que cap cas era per l'elecció del candidat que es va votar dilluns i que ICV ja havia recolzat a la reunió que es va fer dimarts.

ICV anirà amb les seves sigles a les properes eleccions municipals. I he acceptat ser el cap de llista. Fer aquest pas d'encapçalar una candidatura no ha estat una decisió fàcil. D'entrada els aspectes familiars i professionals i com es poden compartir i que convisquin amb aquesta nova responsabilitat. No ha estat una decisió fàcil i no pas per ganes, els qui em són més propers ho saben. El repte l'encaro amb tota fermesa i il·lusió i amb l'objectiu d'implicar en aquest projecte a tots i totes els qui reclamem noves formes de fer política i que, situats en un espai ideològic i polític, entenem que hi ha noves maneres de fer les coses.

El treball d'ICV no s'ha aturat i, certament, aquests darrers mesos ha estat especialment intens i de molt contacte i reflexió amb la realitat arenyenca. Cal un canvi al Govern municipal i en les seves polítiques. És un repte que l'Ajuntament es retrobi amb els seus veïns i veïnes. S'ha d'aconseguir una nova sintonia i compromís col·lectiu de la comunitat amb tot allò públic.

A través del bloc i la llista d'arenyautes us faig l'anunci públic de la candidatura i comparteixo aquestes primeres idees, ara mateix un xic improvitzades. Vull deixar testimoni explicit d'aquestes primeres hores i que la meva comunitat digital, que ara mateix és un element clau de l'actual Arenys de Mar, sigui la primera a saber-ho.

Pau i bits

Oriol Ferran i Riera

5 comentaris

Afegeix un comentari nou

Comentaris

J. Molinero

Felicitats, Oriol. Fas molt

Enviat per J. Molinero el Dg, 25/02/2007 - 04:29

Felicitats, Oriol. Fas molt ben fet!!

Esperanceta

ara ho tinc clar

Enviat per Esperanceta el Dg, 25/02/2007 - 08:16

Estava per no anar a votar. Ara ja ho tinc clar.

Endavant!!! I gràcies/felicitats per assumir aquest compromís.

Esperanceta

No es tractava de mejar-se

Enviat per Esperanceta el Dg, 25/02/2007 - 09:47

No es tractava de mejar-se les inicials i fer el bé pel poble???? O això deieu fa un parell de mesos...

maria

Felicitats!

Enviat per maria el Dg, 25/02/2007 - 10:26

Molts ànims i forces per afrontar el nou repte!
Caram, d'on treus les energies?! ...bé, probablement de les ganes de fer moltes i bones coses, oi?
Maria B.

decebut

realment lamentable

Enviat per decebut el Dg, 25/02/2007 - 23:10

Doncs jo penso que és lamentable com heu fet les coses a IC. El que no es pot fer és promoure una llista independent, dient que s'ha de canviar la manera de fer política, renunciant a les sigles si cal, llençar-li una catifa de color vermell a en Blanchar, i quan el trien dir, òstia, si no el volem a ell! Jo crec que IC ha jugat brut, que us pensaveu que l'assemblea de VIA triaria a l'Oriol, i, collons, contrapronòstic se'ls gira la cosa i no tenen la dignitat d'acatar la decisió. I encara sortiu amb la barra de dir que cal una manera de fer política diferent. au va home va, que ja n'hi ha prou, que és vergonyós. El més fotut és que de CiU o PP no n'esperava res de res, però de vosaltres si, i us heu rebaixat a les formes de fer més fastigoses de la dreta (no tinc cap simpatia especial per en Blanchar, però si la votació el va fer a ell cap de llista, perquè no acateu l'òrgan democràtic que heu creat vosaltres mateixos?). quin greu...
trobo que és realment lamentable. Us ho dic des de la meva condició ara ja d'exvotant d'IC a les municipals.