VIA anirà per lliure

Després de la decisió presa aquest dissabte 24 per part d'IC-V d'abandonar el projecte VIA, la nostra situació podria semblar crítica, però en realitat continua sent tant o més engrescadora que fins ara.

Efectivament, hi havia un sector de l'entorn d'IC-V que no volia perdre les sigles de cara a les eleccions municipals, altres no acceptaven que el candidat fos algú no vinculat a IC-V i d'altres no em volien a mi com a candidat.

De la mateixa manera, hi ha un important sector de la ciutadania que combrega amb el projecte VIA però no estava disposat a participar, col•laborar i fins i tot votar a VIA si hi estava present IC-V o alguns integrants concrets d'aquesta formació.

Penso que IC-V no ha sabut rebre ni transmetre prou bé a la seva massa social el què és VIA, tampoc va posar condicions a l'hora de signar el pacte d'acord i ha pres una decisió a toro passat i força tard. Malgrat tot, més val una retirada a temps i hi ha molta gent d’IC-V que continuara tenint tot el meu respecte, admiració i amistat.

Ara les cartes s'han trencat i tothom té llibertat per a fer el que millor convingui a cada formació.

Per part de VIA, de la qual en sóc membre de la Junta, malgrat ens quedi poc temps per a la convocatòria d'Eleccions Municipals (en principi el 3 d'abril), farem el possible per poder tramitar allò que sigui necessari per no decebre als vilatans que ens volen fer confiança.

4 comentaris

Afegeix un comentari nou

Comentaris

Esperanceta

El que no deuen voler els

Enviat per Esperanceta el Dg, 25/02/2007 - 15:15

El que no deuen voler els comunistes és un cap de llista que vé de CyU.

sabaterdevell

ANTINATURA

Enviat per sabaterdevell el Dg, 25/02/2007 - 17:15

Totes aquestes enteses antinatura no solen acabar bé i en aquest cas ni han començat.

Esperanceta

És normal entendre que als

Enviat per Esperanceta el Dg, 25/02/2007 - 18:00

És normal entendre que als comunistes no els agradi que els mani un catolic unionista..., ...

decebut amb IC

Doncs jo penso que és

Enviat per decebut amb IC el Dg, 25/02/2007 - 23:00

Doncs jo penso que és lamentable com ha fet les coses IC. El que no es pot fer és promoure una llista independent, dient que s'ha de canviar la manera de fer política, llençar-li una catifa de color vermell a en Blanchar, i quan el trien dir, òstia, si no el volem a ell! Jo crec que IC ha jugat brut, que es pensaven que l'assemblea de VIA triaria a l'oriol, i, collons, contrapronòstic se'ls gira la cosa i no tenen la dignitat d'acatar la decisió. I encara surten amb la barra de dir que cal una manera de fer política diferent. au va home va, que ja n'hi ha prou.
trobo que és realment lamentable. Us ho dic des de la meva condició ara ja d'exvotant d'IC a les municipals.