902 111 444

Per primer cop a la meva vida m'he de vacunar contra la grip (culpa de rondar els 40).
Les cames fan figa i les mans tremolen, només de pensar en aquell tros de xeringa amb aquella agulla incrustada. Per què no es pot prendre via oral, és a dir, tirar coll avall en forma de 'pastilleta'?

Ja que aquesta opció ningú se l'ha plantejat, jo he hagut de trucar al CAP d'Arenys. Tot seguint el meu manual d'actuació com a pacient, he sol·licitat informació del que havia de fer per rebre la vacuna. La resposta amable ha estat de: 'Truca al 902 111 444 i demana hora a la infermera'.

Acte seguit he marcat el número indicat i, un cop més, seguint el meu manual d'actuació com a pacient, he sol·licitat dia i hora per rebre la vacuna. El xicot, molt amable, m'ha dit que havia de tornar a trucar i 'clicar' l'opció 1, perquè les hores es demanaven tot parlant amb una màquina.
He contestat: 'i no podem parlar tots dos, com a persones, i solucionar-ho més ràpid?'
Resposta rebuda: 'nosaltres no tenim accés a l'agenda del CAP de la seva població'.

He penjat tot pensant: 'com potser que una màquina tingui accés a l'agenda i criteris de gestió del CAP d'Arenys?'

Reconec que no n'he fet més cas i he tornat a trucar per intentar demanar hora per la infermera. No he pogut parlar amb la màquina. Després de clicar l'1 m'ha sortit una xicota ben trempada i molt simpaticota que m'ha recomanat anar fins al CAP d'Arenys perquè l'agenda d'hores encara no era oberta.

És a dir, si l'humà no obra l'agenda, ni la màquina té feina!!

Afegeix un comentari nou