1, 2, 3 BEN FET!, mitja i duatló

Areny@utes,

estic més feliç que un tornavís. Hem aconseguit la primera victòria, els primers 3 punts al sac. Cliqueu i guaiteu.
Tot i això va costar, els nervis pel debut hi eren. Com un nen/a que espera la nit de reis, doncs jo igual. Em tremolaven les cames! però no el braç. Ja m'ho deia la "jefins", que per cert dissabte era el seu aniversari:"no arronsis la mà!". Però hem de treballar molt per millorar l'atac, encara. Gran actuació de la lliure, la "Nani" que ho tallava tot; gran també la Hierro, que per 4 va fer uns quants remats potents. I jo un gran "bloc" que em va fer una il·lusió tremenda. Un cop finalitzat el "matx" el nostre cant, cap a la dutxa i cap a casa a tancar els ànecs.

Una gran sorpresa em vaig trobar quan hi vaig arribar, L'agenda amb una carta d'agraïment d'en Pitu, el conductor del Tricu Tricu. Hi sortia la mama, quina il·lusió. I com que ve el fred i per destensar els nervis em vaig posar a fer mitja, ja tinc una bufanda per al meu nebot. Ara n'estic fent per al cagatió, que és època de "vaques primes" i així ens estalviem calerons.

I ahir SMS de la Jefins "he acabat la duatló, la 20ena de noies". I jo li responc "ara ja pots obrir el regal del teu aniversari". El regal era el llibre de l'Albert Casals "Sense Fronteres" amb una dedicatòria "perquè m'has ensenyat que no hi ha fronteres". Ben bé que és així.

BONA SETM@NA!

Afegeix un comentari nou