Instagram

Ja fa temps que trec força suc a les possibilitats audiovisuals dels meus mòbils. Cents de fotos i també vídeos... sempre lluitant i patint pels contrallums, per l'enfoc o la resolució. Del Nokia a la Blacberry i l'any passat vaig saltar al Nexus One amb Android. Ara feia tres mesos que tenia damunt de la taula un Iphone per estrenar, regal d'un comercial generós i conscient de la factura que paguem a la seva companyia. La mateixa setmana que Jobs va marxar cap al icloud vaig decidir a canviar la SIM.

Al Market de l'Android havia baixat RetroCamera una aplicació força divertida que aplica filtres de diferents tipologies de càmeres clàssiques. Una eina divertida que vaig utilitzar per fer una col·lecció de retrats que penjava al Facebook. Ara amb l'Iphone he descobert Instagram, una aplicació que té la vessant tècnica dels filtres que ajuden a aconseguir fotografies impressionants, però, sobretot, que permet compartir les fotografies seguint els mecanismes de les xarxes socials.

El més curiós d'Instagram és que la seva xarxa social només es pot seguir, de manera exclusiva, per Iphone. Encara que els apunts fotogràfics es poden compartir a través de Facebook i Twitter i tenen una pàgina web de referència, per poder-los visualitzar individualment, no es pot seguir l'activitat completa d'un instagramer (o iger, un dels noms que utilitzen per definir-se els usuaris d'instagram).

I tota aquesta introducció, perquè? doncs, per justificar que faci aquest apunt i que el pugui il·lustrar amb algunes de les fotos que he fet els darrers dies i que ja he publicat des del meu perfil... però que no heu vist. Espero que us agradin.

PS: Com us he explicat, estava convençut que no es pot seguir Instagram des del web encara que hi ha algú que ja hi ha pensat i ha creat Inkstagram, però pensava que només era amb registre previ d'Instagram... doncs, sembla que no és així.

Aquí teniu l'accés directe al meu perfil i les meves fotos:
http://inkstagram.com/#/users/10306047/photos

Afegeix un comentari nou