El dolmen de Ca l'Arenes

Tercer dia d'entrenament muntanyer.

Avui anem a veure el Dolmen de ca l'Arenes al Parc del Montnegre-Corredor. Deixo ruta aquí.

Hem triat una ruta circular d'uns 9 kilòmetres i mig i d'unes dues hores llargues, que surt des del santuari.

Sortint del Santuari cap a la dreta ja trobem les primeres indicacions. Tot el recorregut està senyalitzat amb fites de fusta blanques i blaves i amb les paraules ca l'Arenes. Vaja si saps llegir no tens pèrdua.

L'excursió és llarga amb desnivells moderats, alternant pujades i baixades per camins i pistes forestals ben indicades. Apta per tots els públics. Com sempre recomano portar calçat adequat, menjar i aigua.

El primer que ens trobem és una forta baixada tota ombrívola d'una hora. Entre mig de castanyers i cirerers d'arboç anem baixant fins arribar al Dolmen.

Esmorzem, fem fotos i pensem en tot el que ens queda per pujar.

Continuem, ja de pujada fins a Can Miloca. La tornada és més llarga però el desnivell és més suau.

Passat Can Miloca ens trobem amb la pista forestal. Aquí tens dos opcions, continuar per la pista i compartir l'espai amb tota mena de vehicles corrents com esbojarrats o anar a trobar el gr62 que et duu fins al Santuari travessant per l'espai d'acampada.

El pitjor del dia...Hi havia una cursa de ciclistes, no enganyo uns 300, que ha triat la nostra ruta. Com sempre, el vianant és el que te que anar cedint el pas.

El millor... Els petits han aguantat com uns herois. En cap moment se'ls ha portat a coll. Ja tenim el Canigó més aprop.

l'Anècdota...Amb una aplicació (x) d'un mòbil (y), hem descobert (z).

(z)= (Vaja que hem fet una velocitat mitjana de sis kilòmetres per hora).

Afegeix un comentari nou