Amigos para siempre IV

I aquí, l'amic Alex fent un master en fotogràfia .......ell no ho sap que la tinc aquesta.

1 comentari

Afegeix un comentari nou

Comentaris

marti solá

galeria d'imatges

Enviat per marti solá el Dv, 16/11/2007 - 19:36

hola alex , es un plaer recuperar les imatges viscudes en altres edads inolvidables .
seguin el fil de les fotografies , de le galeria d'imatges en aquest cas esportives esportives , ho d'altres ambits,penso que caldria fer un recordatori a la tasca que els grabielistes varen fer amb el futbol arenyenc.
moltes baixes hi ha entre la gent que feia possible que quatre nanos posessin molt amunt el pabello futbolero arenyenc, cal per tant mantenir el pabello ben enlaire , no els hem d'oblidar .
en martinet , en manel maimi , en francesc virgili , en josep graupera , en josep barris sense oblidar al florentino i altres grabielistes dels que hem perdud la seva vivencia , probablement repartida i finalitzada per la provincia de burgos .
restan pero un bon grapat d'matges que de ben segur mes de un ens hi quedarem amb la boca oberta ja que son de quan gaudiem dels primers dotze anys de vida .
si os passeu per l'ateneu veureu la bona cullita esdevinguda per l'arenys merces al sant grabiel , aquesta pedrera de futbolistes va fer possible las fotografies que estan exposades a partir de l'any 1963
benvolgut alex eram aixi de ben parits els que jogabem a futbol i els qui tocaben la guitarra , malgrat que fora el baix. jajajajajajaja.

marti solá