El plaer de ser dona!!

Commemoració del Dia Internacional de la Dona Treballadora a la Sala JM Arnau del Calisay. A partir de 2/4 de 8 del vespre:
Projecció de la pel·lícula dedicada a la imatge de la dona centrada en l'àmbit de la publicitat.: 'Mujer y publicidad en televisión'
Conferència/col·loqui amb Fina Sensada, directora i realitzadora d'anuncis
Més informació a: http://www.arenysdemar.org/entitats/igualtat

1 comentari

Afegeix un comentari nou

Comentaris

Esperanceta

formar part del col-lectiu de dones del món

Enviat per Esperanceta el Dij, 08/03/2007 - 11:45

Montse, en un dia com avui penso que soc afortunada de viure on visc i tenir a totes les persones que m'envolten i que comparteixen, desencisos però també il•lusions i desitjos Les meves companyes de l'associació de dones per fer visibles les desigualtats i que ningú fiqui per desconeixement o manca de reflexió, el cap sota l'ala. A moltes persones anònimes que amb treball silent lluiten per millorar el nostre futur. Al meu company Enric que sempre procura respectar com pensem, sentim i actuem i que m’ha fet el millor regal de la meva vida, considerar-me persona amb qui compartir el dia a dia.
Avui també estic una mica trista perquè m’adono que a molts indrets moltes dones sofriran un dia mes, que les facin sentir poca cosa, que no els hi preguntin que pensen o senten i sobretot que desitgen fer de la seva vida i que no rebin una carícia com a manifestació d'amor o de tendresa.
AVUI ES UN DIA PER PENSAR EN TOTES LES DONES DEL MÓN PERO ANEU AMB COMPTE, TAMBÉ ES UN DIA MES DE LA RESTA DE DIES DE L’ANY DE LA VIDA DE LES DONES.