Primers dies

Durant les primeres classes d'informàtica hem après conceptes bàsics com les funcions del ratolí, les parts d'un ordinador i l'escriptori de l'ordinador amb activitats TIC molt interessants i divertides!!

- El ratolí.

El ratolí és com si fos el nostre dit a la pantalla. Ens serveix per assenyalar a on ens volem posar, que volem obrir, etc... Per fer-lo anar hem de bellugar un punter, generalment en forma de fletxa, que permet moure'ns per la pantalla. El punter és com el nostre dit virtual.

- L'escriptori.

Quan obrim l'ordinador ens trobem amb l'escriptori. Podríem dir que és com trobar-nos amb un arxivador ple de calaixos i carpetes. A l'escriptori veurem el que tenim a l'ordinador: els programes que podem fer servir (per escriure, per navegar, per arreglar fotografies,..); també podem trobar els fitxers o arxius que hem anat fent; les carpetes on guardem més d'un document (una carpeta amb totes les fotografies, dibuixos o amb totes les cartes que hem escrit a un amic). Cada un d'aquests símbols que trobem a l'escriptori es diuen icones.

Aviat us deixarem algunes webs perquè practiqueu!

Afegeix un comentari nou