Feina acumulada

Areny@utes se m'acumula la feina. I no vull dir l'estrictament laboral que ja m'agradaria (les retallades a ensenyament continuen i no opino sobre el tema perquè aquesta entrada de bloc seria massa incendiària, només explicar-vos que si cliqueu aquí esbrinareu per què estic emprenyada). He fet un munt de coses aquests dies, però.
El 20-N els protagonistes per a mi no van ser els escrutinis sinó qui veieu a la foto. El meu nebot, que ja ha complert 9 anys, i la meva mama. Amb només 9 anys es pot dir que ell és un exemple a seguir. Quan va néixer prematur (amb 6 mesos i mig) els metges no ens van donar garanties que pogués sobreviure. Però tenia ganes de viure i ja el veieu. En "Larin" (li diem així perquè les infermeres de Can Ruti de tan petit que era li deien Davilin i no sé per què me germana es va inventar aquets sobrenom) diumenge va bufar les espelmes envoltat d'aquells que més estima. Ens vam fer un fart de veure fotos, podria fer-ne un altre abans-després meu, però me l'estalvio, que no sortiria massa afavorida.
Què més us havia d'explicar? ah sí que la meva mama està tan i tan bé que va recuperant memòria i la seva neurocognicitat millora. Avui m'ha explicat com es poden aprofitar els ingredients del "caldo". El pollastre per fer croquetes i la pastanaga per fer crema de carbassa. I li he fet cas. Així que quan tingui les croquetes fetes i la crema de carbassa prometo fer una altra entrada.
El volei? molt bé, aquesta setmana iniciem la segona volta altra vegada contra el Mataró. Aquesta vegada al Sot de les Granotes, diumenge a les 11.

I crec que no em deixo res més o "no hase falta desir nada más". :-)
AH SI!!!!!!!!!!! QUE EL BOSS TORNARÀ! això anima qualsevol

BON@ SETMANA!!!!!!!!!!!!!!

Afegeix un comentari nou