Voleu saber qui som?

Hola a tothom!!

Avui hem decidit expicar-vos qui som a l'activitat extra escolar del Casal Digital d'informàtica de l'escola Sinera d'Arenys de Mar:

Javier:

Hola sóc en Javier i tinc 4 anys, vaig a l'escola Sinera, m'agrada menjar truita, pizza i ous ferrats! M'agrada molt jugar a carreres, el color vermell i el blau son els meus preferits. A la tele miro Bob esponja, la lia, Tom i Jerry i Timi.

Candela:

Sóc la Candela, tinc 5 anys i vaig a l'escola Sinera d'Arenys, per menjar m'agrada molt la truita la pizza i l'ou ferrat. Jugo una mica a tot, m'agraden els colors rosa i lila. A la tele miro Bob esponja i Tom i Jerry.

Adrià:

Em dic Adrià i itnc 5 anys, m'agrada menjar sopa i hamburgueses. Jugo a la pilota i miro la TV, els dibuixos que m'agraden més són Gormitti, els colors preferits son el groc i el taronja.

Arnau:

Hola sóc l'Arnau, tinc 5 anys i m'agrada menjar hamburgueses, fruita i pollastre! Jugo a cotxes, a motos i vaig en bici. Els meus colors preferits son el taronja i el vermell. A la tele miro Gormittis, Scobby Do i Pokemon.

Xavier:

Em dic Xavier i tinc 5 anys, m'agrada menjar carn sobretot hamburgueses amb patates. M'agrada jugar a pilora i mirar la tele. Els meus colors son el tarjonja, el blanc, el negre i el blau. A la tele miro los Dalton, els Gormitis i els Pokemon.

Aran:

Ei sóc l'Aran i tinc 5 anys, m'encanta menjar macarrons gratinats i canelons, també jugar a Lego, plastenia i fer xuxes!! Els meus colors preferits son el taronja, el vermell i el blau. A la tele miro Gourmittis i els Pokemon.

Afegeix un comentari nou