Jo tampoc hi vaig

Què faig ho escric o no?? Ara dubto.
Sembla que estigui d'acord amb tots/totes els que no han pogut comprar les entrades per a l'últim concert d'en Lluís. Es que a casa no és en Lluís Llach o en Llach. A casa és en Lluís, com ha de ser!
Ara sembla que estigui cabrejada per no poder anar a Verges. Un poble que no he volgut visitar mai perquè mai m'havia interessat. Com és Verges? On és Verges?
No, no estic cabrejada. No sé com estic.
Primer van ser els del Servicaixa i aquest matí els de Metges Sense Fronteres. I jo, sense entrades per anar a Verges.
He de mirar al mapa de Catalunya per on cau Verges!! Li diré a la Gemma que m'hi faci pensar. També li he de dir que no tenim entrades. M'ha trucat mentre feia cua. Cap a tres quarts d'hora de cua i jo sense cap entrada. Ja ho sap això en Lluís?
Torno a la feina amb el cap cot i les mans a les butxaques...buides. M'he tornat a quedar sense entrada. Què faig? Mira, entraré al bar d'en "Rajoy" per fer el cafè. Avui encara no he begut res i necessito cafeïna.
Faig un cop d'ull al diari i tot em recorda que no tinc entrades per l'últim concert d'en Lluís. I si fes una cigarreta? Sembla mentida, vam estar tant pendents de quan i qui vendria les entrades. Ostres, sort que vàrem anar al concert de Mataró.
Uf, aquest tallat crema!! Mai no em voldria esclau de res...però no tinc entrades per l'últim concert. Ho he de considerar un problema? Pago el tallat i començo a fer feina.
Podria pagar 300€ i contemplar en Lluís des de la primera fila. Però es que no sé on és Verges...
* A mig matí s'ha iniciat la Campanya 'Lluís Llach al Camp Nou' a favor d'un últim concert en aquestes instal·lacions.
Pots participar-hi: http://www.campanyes.org/LluísLlachalCampNou

2 comentaris

Afegeix un comentari nou

Comentaris

aurora

Mira crec que a més hi ha

Enviat per aurora el Dij, 15/03/2007 - 14:28

Mira crec que a més hi ha un altre problema que es diu Laporta. Encara que presumeix molt de patriota (?), potser li costaria deixar el Camp Nou. Una campanya dirigida al FC Barcelonna i al seu president tampoc estaria malament. Som Hi ?

Cristina

Tranquil.la Montse, no

Enviat per Cristina el Dij, 15/03/2007 - 15:27

Tranquil.la Montse, no t'amoïnis...
No és que estigui en contra del concert d'en Lluis, però són tantes les vegades que he sentit que en Llach es despedeix amb un concert que ja he perdut el compte... serà aquesta la definitiva?
Potser amb una mica de sort, encara podràs anar a 2 o 3 concerts més de comiat.
En Llach és així.....
I consti que m'agrada molt la seva música, eh!!!