El valor de la paraula de l'alcalde Fors

El 9 de gener, a Esquerra ens vam veure obligats a desmentir en un apunt la informació que publicava L'Agenda segons la qual la nostra regidora Annabel Moreno s'havia ofert per entrar a formar part del govern de CiU, PP i Acero. No sabíem d'on ho havia tret Enric Sierra, que era qui signava l'article, però no es va prendre la més mínima molèstia de contrastar-ho o en tot cas va donar un crèdit absolut a la seva font.

Ahir diumenge, ni més ni menys que l'alcalde Fors en persona va tornar-ho a afirmar amb tota solemnitat i rotunditat. Segons ell, la nostra regidora estava tan generosa i tan contenta (capteu-me la ironia, si us plau) que fins i tot li va oferir l'abstenció d'ICV. Fors ho diu convençut i es queda tan tranquil dient que és la seva paraula contra la de la regidora d'ERC.

Evidentment, no ens prendrem la molèstia de tornar a negar allò que ja hem negat. Qualsevol persona pot entendre que la nostra regidora volia evitar un acord que suposava la supressió d'un altre d'anterior, tal com hem explicat detalladament perquè afectava directament una àrea en què ella havia treballat molt i perquè sabia que tot plegat no tenia ni cap ni peus i era perjudicial per a Arenys de Mar. Per això va oferir la seva abstenció en aquella votació, però no tenia cap necessitat d'oferir-se per entrar a govern.

Matem-ho, doncs, perquè no s'hi pot fer més. Fa gràcia, però, que l'alcalde Fors sentenciï dient que és la seva paraula contra la de la regidora d'ERC. Em sap greu, i molt, haver-ho de plantejar en aquests termes perquè Fors és l'alcalde de tots, però crec sincerament que si es tracta de contrastar el valor de la paraula de l'un i de l'altra no hi ha color.

La paraula d'Estanis Fors ens ha portat a un ajuntament on no hi havia d'haver cap dedicació exclusiva i resulta que n'hi ha tres, on el gerent havia de treballar sense cobrar i resulta que acaba sent gairebé qui més cobra. La mateixa paraula feta acord de Ple al novembre i revocada al desembre. Aquesta és la paraula del nostre alcalde? Només falta que asseguri al PP que si el PSOE entra a govern ni ells ni Acero no en saltaran i que després efectivament en saltin. Ell ja en deu tenir, ja, de paraula, però ves per on sempre hi ha alguna causa superior que ho justifica tot. Al final no quedarà ni l'apuntador.

Es farà llarg, aquest mandat...

4 comentaris

Afegeix un comentari nou

Comentaris

Ferran

Moció de censura

Enviat per Ferran el Dm, 24/01/2012 - 09:19

Bones!

No és el primer cop que ens queixem d'aquest consistori; No seria possible presentar una moció de censura? Em sembla que l'Anabel va fer un comentari al respecta a algun mitjà local.

Merci Xavi.

xaviermir

Amb qui tinc el gust de parlar?

Enviat per xaviermir el Dm, 24/01/2012 - 11:40

Preferiria saber-ho abans de respondre. Gràcies.

Ferran

El gust

Enviat per Ferran el Dc, 25/01/2012 - 13:32

Em dic Ferran.

Tot i que em sembla que surt al text.

Merci.

(Respecta=Respecte / Anabel=Annabel)

xaviermir

Moció de censura

Enviat per xaviermir el Dc, 25/01/2012 - 23:02

Volia dir que hauria preferit saber qui ets, perquè Ferran pot ser un nom inventat, però tant és.

Des del meu punt de vista, estaria més que justificat fer ara una moció de censura. Els primers mesos de govern va haver-hi les vacances pel mig i abans els cent dies de gràcia i no hauria tingut gaire sentit censurar una acció dee govern tot just incipient. Amb el darrer ple de l'any 2011, però, i aquella presa de pèl de l'acord revocat, tot ha canviat.

El problema és que, tot i estar més justificat que abans per qüestions de diversa mena, el problema continua sent el mateix: ERC només té una regidora i l'aritmètica ho fa difícil, perquè treure el Sr. Fors per posar-hi el Sr. Vinyes no té gaire sentit i no pensem fer-ho.

És una opinió personal expressada en un bloc personal.