No renunciem a l'ampliació del CAP d'Arenys de Mar

El grup parlamentari d'ICV-EUiA ha presentat diverses esmenes als Pressupostos de la Generalitat que tenen incidència en serveis públics arenyencs. Entre les esmenes presentades, destaca la petició de que s'inclogui la dotació per la redacció del projecte executiu de l'ampliació del Centre d'Atenció Primària d'Arenys de Mar.

També s'han proposat altres esmenes sobre partides de mobilitat i infraestructures a la comarca. Per una banda inversions per millora la xarxa de comunicacions , en concret, resoldre els problemes de congestió entre l’autopista C-32 i les connexions amb la C-60 i la carretera B-1411. També es reclamen diverses obres de nous centres educatius de la comarca.

ICV critiquem que la inversió a la comarca disminueixi en un 34,4% respecte l’anterior pressupost. Aquest divendres passat, els diputats d'ICV-EUiA, Salvsdor Mila, Mercè Civit i Josep Vendrell van ser a diversos punts de la comarca com el Maresme per explicar les propostes i incidir que el Maresme no es mereix aquest tracte discriminatori que li dispensa el Govern de la Generalitat.

El diputat mataroní, Salvador Milà, ha remarcat que "la Generalitat inverteix a la nostra comarca menys d'una quarta part del que s'inverteix de promig a tot el país, i això no pot ser. A més, la inversió al Maresme disminueix un 34,40% respecte del 2011, quan al promig de Catalunya aquesta disminució és d'un 13,10%".

Entre les esmenes presentades, Milà ha destacat que una de les prioritats és la millorar l’assistència sanitària. Per això, entre d’altres, reclamen la redacció del projecte executiu de l’ampliació del CAP d’Arenys de Mar. Els diputats i diputades d'ICV-EUiA van ser també de la Corporació de Salut del Maresme i la Selva per comprovar l’impacte de les retallades als centres sanitaris maresmencs.

Afegeix un comentari nou