Futbol Gaèlic

Barcelona Gaels és l'únic equip de futbol gaèlic català creat l'any 2003 al Barcelonès.
Amb equip masculí i femení!!
Juga-hi: http://www.barcelonagaels.com

1 comentari

Afegeix un comentari nou

Comentaris

Barcelona Gaels

FINALS EUROPEES DE FUTBOL GAÈLIC - Barcelona, 3 de novembre.

Enviat per Barcelona Gaels el Dij, 01/11/2007 - 15:31

FINALS EUROPEES DE FUTBOL GAÈLIC

Barcelona, 3 de novembre.

Els Barcelona Gaels s'enorgulleixen d'anunciar que un altre any tindran el plaer de fer d'amfitrions de les finals del Campionat Europeu de Futbol Gaèlic 2007 el proper 3 de novembre. L'any passat aquest exitós torneig va esdevenir la concentració més important de clubs de futbol gaèlic de l'Europa continental i s'espera que aquest any sigui encara més gran.

Amb equips de llocs tan distants com Rennes a la Bretanya, Copenhaguen a Dinamarca, Budapest a Hongria, Madrid a Espanya i tots els del mig, promet convertir-se en un esdeveniment esportiu de primer ordre. S'esperen més de 300 homes i dones que lluitaran per la victòria en tres camps de la capital catalana, gràcies a l'organització de l'amfitrió i equip local, els llegendaris Barcelona Gaels.

El nivell de futbol i organització ha millorat any rere any a la “regió d'Europa” i es una trobada esportiva de visita obligatòria per a qualsevol fan que es trobi a Barcelona en aquest dia.

El convidat d'honor d'aquest any serà ni més ni menys que el Director General de la GAA (Associació Atlètica Gaèlica) des de 1979, Liam Mulvihill . Liam té previst retirar-se al proper gener, deixant com a llegat una associació esportiva modernitzada que ocupa el primer lloc dels cors i ànimes del poble irlandès i de molts altres no irlandesos que ara gaudeixen d'aquests divertits esports per tot el món.

Liam anirà rodejat per un ventall d'homes importants.

Liam O'neill, Vice-president de la GAA i president del consell de Leinster
Seamus Howlin, president del Comitè a l'Estranger
Helen O'Rourke, directora general de l'Associació de Futbol Femení
I els nostres àrbitres:

Maurice Deegan, Laois.
Jerome Henry, Europe.
Keith Tighe, Dublin.
I Breda Lee, que representarà l'Ambaixada irlandesa a Espanya.

L'esdeveniment està organitzat exclusivament pel planter de joc dels Barcelona Gaels, que lluitaran per la victòria en les competicions masculina i femenina amb equips formats en un 60% per jugadors Catalans locals.

De la península ibèrica es traslladaran equips representants de Madrid, Pamplona i València, per fer encara més interessant la competició.

Els partits començaran a les 9 del matí a les tres seus del Complex Esportiu de la Mar Bella i l'Estadi Municipal Joan Serrahima, amb una esperada final cap allà a les 5 de la tarda a les intal·lacions de la Foixarda, a Montjuïc, seu del jocs Olímpics de 1992. Després dels partits, hi haurà un dinar de presentació i una festa al Poble Espanyol que durarà fins la matinada.

Teniu més informació a www.barcelonagaels.cat.