Fer-me militant d'un partit polític? Ni boig!

Els polítics són uns corruptes, uns aprofitats, uns inútils, uns col·locadors d'amics als ajuntaments com si fossin oficines de treball, gent sense principis, que només volen la poltrona, xuclar-nos la sang i viure de nosaltres. Ah!, i uns incompetents. I van a la seva. I...

Els partits són els llocs on neixen els polítics i on es mouen, on fan anar la menjadora. Ser d'un partit polític és garantia de ser mala persona o de ser un grandíssim ingenu.

Què es pensen, aquests polítics i aquesta gent dels partits?, que si aquest poble i aquest país aguanta és gràcies a ells? No senyor! És gràcies als qui cada dia es lleven ben d'hora, ben d'hora per anar a treballar. I se'n surten malgrat els polítics, que no paren de posar-nos pals a les rodes i que fan el possible i l'impossible per arruinar-nos.

Al primer que em proposi de fer-me militant d'un partit polític li penso fotre una bronca monumental que no tindrà ganes de badar boca mai més. Jo? Fer-me militant d'un partit polític? Ni boig! Ja s'ho faran! Que els pengin a tots! Déu me'n guardi, d'ajuntar-me amb altres persones per intentar treballar junts i canviar les coses! Jo haig de dedicar hores del meu temps a intentar reforçar una organització perquè després vingui un altre i se n'aprofiti? Estan malalts! Tots!

Per cert: imprescindible llegir això abans de sortir d'aquest apunt. I, si voleu, passeu també per aquí.
Destruir sempre ha estat el més fàcil per a la humanitat.

Afegeix un comentari nou