Apunts d'actualitat sobre l'ACA, el Bareu i els darrers plens

Aquesta setmana hem sabut que els problemes de l'Agència Catalana de l'Aigua comportaven l'extinció de tots els convenis de l'entitat amb el nostre Ajuntament, inclòs el de canalització del Bareu. Havíem avisat del perill que això passés. Al Ple de desembre, aquell en què el govern de CiU-PP-Acero va caure en el parany de pactar els pressupostos amb el PSC, una de les exigències dels socialistes (minut 4.35 a 5.30 del vídeo de Ràdio Arenys) era destinar els diners del cobriment de la Riera al rial del Bareu. Ara, amb la fallida de l'ACA, ni Bareu ni Riera. Gràcies, socialistes i gràcies govern Fors.

Els temps ens dóna la raó i també ens la donarà en la defensa del model de recollida selectiva porta a porta a tot el municipi i no pas amb contenidors soterrats com volen els socialistes. D'això, també tindrem ocasió d'anar-ne parlant.

Aquests darrers dies, a Esquerra Republicana hem penjat una sèrie de quatre apunts al nostre web a propòsit del Ple de dimecres 15 de febrer. Us convidem a llegir-los:

1. Soraya Real desprestigia el tècnic de medi ambient

2. Continua la improvisació: “Votem i que sigui el que Déu vulgui

3. El PSC vol vendre cara la seva entrada a govern

4. Els entrebancs de Belén Quintero (PP) amb el carril bici

Si teniu Facebook, sapigueu que també podeu seguir ERC Arenys de Mar a través del nostre perfil o de la nostra pàgina. Si sou més de Twitter, podeu seguir les nostres actualitzacions com ja fan més de 350 persones. I no oblideu que també tenim un canal a YouTube on hem penjat diversos vídeos pensant que poden ser del vostre interès.

Si us agrada el nostre projecte, ajudeu-nos a reforçar-lo.

Afegeix un comentari nou