Passejant per la fira

Com cada segon diumenge de mes avui hem pogut gaudir de la fira del col.leccionisme i brocanters. Gairebé 50 paradistes s'han reunit al davant del Calisay i ocupant també, una bona part de la Riera.

L'origen de la fira es remunta a mitjans de 2009 quan van començar amb unes 7 o 8 parades als jardins del xifré. Ben aviat els hi va faltar lloc i es van traslladar al Calisay. L'organització de la fira va a càrrec de la l'associació Nou i Vell, responsable també de la fira d'artesania del Passeig de Mar.

Passejant per la fira pots trobar tota mena d'articles per col·leccionar, des de minerals, fins a joguines antigues, passant per un ventall d'objectes, monedes, postals antigues, taps d'ampolla, cromos...

Hi ha també una representació de brocanters on podem trobar objectes de totes les èpoques i per tots els gustos.

No dubtis a visitar-la si et falta una copa de cava d'un joc antic, o si se t'ha trencat un globus d'una làmpada dels anys setanta i no el trobes enlloc. També la pots visitar si ets un romàntic de tot l'antic o et decantes per el nou corrent vintage.

És també un bon exercici per fer amb infants, ensenyar-los tot allò que fins no fa pas tant hem fet servir. Els telèfons de rodeta, les màquines d'escriure, les balances romanes, els tocadiscs...

Us recordem que la trobareu cada segon diumenge de més al capdamunt de la Riera just al davant del Calisay.

Afegeix un comentari nou