POCA BROMA AMB LES MUNICIPALS

en efecte, la propera contesa electoral municipal pot esdevenir mes interessant de lo habitual al pujar a l'escenari politic municipal dues formacions noves que de ben segur aportaran variacions en el resultat .
la presencia de VIA i de CIUDADANOS necessariament faran trontollar els resultats que ja varen començar a ballar amb el creixament d'ERC ,hara amb aquests dos partits en el escenari politic municipal arenyenc poden provocar una situacio força interessant que pot esdevenir decisiva a l'hora del repartiment de regidories i en consequencia l'alcaldia .
es per aixo que es fa complicadissim encerta una porra com de forma interessant es proposa des de els blogs d'arenyautes , sera questio de participar'hi pero mes endevant ja que cal veure com evoluciona la precampanya electoral .

marti solá

2 comentaris

Afegeix un comentari nou

Comentaris

marti solá

camp de futbol

Enviat per marti solá el Ds, 14/07/2007 - 16:50

dues vegades he estat en el camp de futbol per veure com quedaba la implantacio de la herba artificial de tercera o quarta generacio (?), des de fora una maravella per la practica del futbol, un tipus de instal'lació que es va estenen per tot arreu donan al futbol una millora en tots els seus ambits com l'espectacle futbolistic que ofereix el futbol de competició,el que genera l'herbe artificial en lo referent a tecnica de joc i sobre tot la millora en la seguretat del joc i la reducció de les lesions deribades del lamentable estat del terreny de joc on genolls i tormells eran victimes constans del malait terreny de sorra.

ens hem d'alegrar dons de com quedara el terreny de joc del bernat coll i mes tinguen en compte que aquesta propera temporada l'arenys jogara a primera regional per tan cal felicitar'nos els afeccionats i obviament els mateixos jogadors que veuran com la competicio els es mes agradable d'afrontar merces a l'herba artificial , tan de bo, tan ells sobre tot , com nosaltres els afeccionats podem gaudir de un espectacle futbolistic ben ferm , ells han de posar lo que calgui , il'lusio , ganes i sacrifici per tot seguit , gaudir del triomf que de ben segur es donara i ens omplira de joia a tots plegats .

dues vegades he estat en el camp de futbol del bernat coll (l'amic inolvidable que si estes entre nosaltres segur que ploraria d'alegria en veure el terreny amb herbe artificial ) , alla mentres miraba i admiraba el terreny he vist com corria en bernat he vist com me trencaba el perone he vist pujar i baixar a l'arenys en altres epoques he vist hi he sentit certa emocio pel que representa per mi aquest terreny per lo vicut en ell i perque a partir d'aquesta temporada sera una vivencia ben diferent , tant de bo sigui per gaudir encare mes a l'entorn del nostre arenys i tota la seva organitzacio de futbol base i futbol senior. sort arenys , gracies zenon, no sera facil oblidar el teu treball.

NoMoreHoygan

No t'ho prenguis malament però

Enviat per NoMoreHoygan el Dll, 07/01/2008 - 11:02

No t'ho prenguis malament però si et proposes escriure un bloc hauries de cuidar una mica més l'ortografia ja que es molt poc seriós un escrit tant curt i amb tantes faltes (algunes d'elles realment sorprenets) no vull ofendre't si no que t'ho dic pel teu bé

... mes interessant de l'habitual ... (apostrofat)
... polític municipal ... (amb accent)
... CIUDADANOS necessàriament faran ... (amb accent)
... el creixement d'ERC ... (creixement amb e i no a)
... ,ara amb aquests ... (ara va sense hac !!!!)
... polític municipal arenyenc ... (altre cop)
... una situació força interessant ... (accent a la o en situació)
... i en inconseqüència l'alcaldia ... (amb dièresis i accent obert a la e)
... es per això que ...
... serà qüestió ... (accent a la a obert, dièresis i accent a la o tancat)
... de participar-hi però ... (sense apostrof i amb guió!!!!, però amb accent a la o obert)
... més endavant ja ... (més de quantitat amb accent, sense accent es el mes del calendari, endavant amb a)

Com t'he dit no et vull ofendre, però crec que si milloressis l'ortografia i el redactat guanyaries credibilitat. Si no fos pel tema que es tracta sembla que ho han escrit uns alumnes que estan cursant l'E.G.B.

Aquí tens eines que et poden ajudar:
http://www.grec.net/home/cel/dicc.htm

Si tens firefox:
https://addons.mozilla.org/es-ES/firefox/downloads/file/11464/diccionari...