Couch Surfing o surfejant en els sofàs

Una de les poques avantatges que ens porta la crisi és la de ser més creatius i optimitzar els recursos que ens envolten.

Encara que el Couch Surfing ja fa anys que funciona és ara, amb la situació actual quan més usuaris s'hi han interessat. Molts viatgers ens hem vist obligats a redissenyar la nostra manera de viatjar.

I que és això?

Dons es tracta d'oferir un espai a casa teva, un sofà, una habitació buida, on viatgers puguin passar una, dues o tres nits. A la vegada que tu pots fer el mateix a casa de complets estranys.

I les avantatges?

Dons la primera és econòmica, l'estança et surt completament gratis.

La segona... Dons et permet estar més en contacte amb la gent real del país que visites. Menges el que ells mengen, t'assabentes dels millors llocs per visitar, obtens una informació que difícilment trobes a les guies i moltes vegades fins i tot t'acompanyen i hi fas un munt d'amics. Només has de ser més o menys polit, amable, atent i integrar-te a la vida de la llar com un membre més.

La web http://www.couchsurfing.org/ ens pot ajudar.

Es tracta d'una xarxa social per viatgers amb més de tres milions d'usuaris i present a 245 països. Aquí l'usuari actualitza el seu perfil indicant als demés usuaris les ajudes que pot oferir.

Hi trobem de tot, persones que et deixen un sofà per dormir o una habitació. Persones que et fan de guia per unes hores. O persones que et conviden a un sopar a casa seva.

Evidentment s'entén que tu has de fer el mateix.

Us deixo altres enllaços amb llocs web similars

http://www.hospitalityclub.org/

http://www.homeforhome.com/

Afegeix un comentari nou