Això ja marxa. Som-hi!

L'ambient de precampanya electoral ja comença a sentir-se de manera més intensa. Es confirmen les candidatures, trascendeixen més noms que configuraran les llistes, les primeres presentacions públiques de propostes...

A Internet l'activitat també s'ha començat a notar, potser, a arenyautes.cat d'una manera més forta, fins i tot agafant-li protagonisme a la 'veterana' llista de correu (que aquesta serà la tercera campanya que viu). L'Enric Pera ha llençat la proposta de fer una porra electoral i concentra l'audiència i la participació d'aquest dies. En Xavier Mir i en Xavier Febrer (ara blocaire i candidat), intensifiquen els apunts de política local. La portada de VilaWeb-Arenys cada dia afegeix nous reclams dels partits (els últims hem estat ICV) i els webs polítics ja es posen apunt (també la d'ICV d'Arenys de Mar que s'ha renovat aquests dies).

La candidatura d'ICV també estem en marxa. Estic especialment content de l'equip que estem fent i de la gent que s'ha anat incorporant al projecte. Estem recollint moltes sensibilitats i moltes ganes de treballar per intentar canviar les coses a Arenys. Aquestes ganes ens esperonen. La sensació de desànim que les coses no es podien canviar s'està convertint en una eufòria i una il·lusió que s'encomana. M'agrada veure com es discuteixen les propostes entre els 'vells militants' i joves que s'han incorporat al projecte i que, fins ara, veien la política com una cosa llunyana i que no els hi afectava.

Mobilitzar als joves i poder sentir que els representem amb tot el que diem i proposem és un dels reptes que tenim. Hi estem treballant i volem aconseguir aquest reconeixement. Crec que serem l'equip que realment entén i se sent més proper al que pensen i volen els joves arenyencs. Es imprescindible que els joves siguin a l'Ajuntament i que puguin decidir i plantejar projectes que els permetin tenir expectatives de futur a Arenys de Mar. El nou Ajuntament ha de retrobar el diàleg amb els joves i saber-hi treballar.

Per cert, quan parlem de joves, hem fet una 'forquilla' ampla fins als 40 (o sigui que malgrat la generositat, jo ja hi quedo fora). Aprofito per citar l'entrevista que ahir va publicar EL PUNT i on s'expliquen (de manera breu) algunes idees amb les que treballem.

L'equip de gent que col·labora a la candidatura creix cada dia. Si us sentiu partíceps d'aquestes idees, plantejaments i maneres de treballar, us convido a incorporar-vos-hi. De la manera que us sembli millor o que pogueu. Sigui fent propostes o plantejant projectes o participant directament en l'organització i muntatge de la campana. Segur que hi seràs benvingut o benvinguda.

Som-hi!

2 comentaris

Afegeix un comentari nou

Comentaris

Esperanceta

Em torna a fer il.lusió el

Enviat per Esperanceta el Ds, 24/03/2007 - 15:26

Em torna a fer il.lusió el 27 de maig! Som-hi!

@oriolferran

Apunt d'en Xavi Mir

Enviat per @oriolferran el Dg, 25/03/2007 - 11:43

No vaig fixa-me prou bé amb el bloc d'en Xavi Mir que feia una menció a la candidatura i al perfil del candidat, resulta que l'apunt és força més llarg. Gràcies Xavi per les reflexions, totes -bones i dolentes- ajuden a situar-se.

Per cert, als comentaris de l'apunt, hi apareix el 'mític' Herman Himken, una identitat que a la llista de correu d'arenyautes molta gent es pensava que era fícticia, sobretot pel to i les formes de les seves intervencions, però que correspon a un veí d'Arenys, que s'identifica de manera oberta amb els seus noms i cognoms.

www.arenyautes.cat/pau-i-bits