Benvinguts a la festa! Verges 2007...

Ha estat curt el viatge fins a Verges. Tota la setmana ha bufat la Tramuntana, però aquesta tarda no bufa res. Només melodies.
Diuen els experts que sempre hi fa tant fred. Doncs, jo no en tinc...
Ja veig la immensa carpa on en Lluís farà el concert: és gran, tots hi cabrem!
Comença el concert. Surt en Lluís i tots drets aplaudint, xiulant i amb senyeres al vent en nom de la llibertat. Per la reacció del públic es podria dir que és el final del concert i no el començament. Juraria que sembla l’últim concert...
Ell fa aquell posat (tan seu) i es posa davant del piano.
Ja només amb els primers acords endevines que hem vingut a passar-ho bé. Si cau alguna llàgrima serà d’alegria no de tristesa. Ep, dic això i s’ennueguen els ulls, es trenca la veu i... deixa'm mirar cap una altra banda... Veig que la del meu costat evita "l’inevitable" i fa el mateix que jo: fuig d’estudi.
I així passa la vetllada. És una festa per l’adéu, però amb moltes emocions i sentiments. Tot sota una carpa (immensa) situada al Baix Empordà.
Arriba el moment de l’adéu i no he trobat el gest correcte i no, no podré acostumar-me a la teva absència. Ara ho sé i ho comparteixo amb tu, Lluís, i cinc mil persones més. Això és un escàndol! Hauria d’estar prohibit que un cantant acabés la seva carrera component una cançó (Verges 2007).
En Lluís ho havia dit al matí: estic naufragant en un mar de sentiments!
Tornem cap a Arenys. Penso que a Verges hi fa molt de fred. Per molt que m’abrigo tinc, noto una fredor molt endins.
Entro al cotxe. Escoltem en Lluís. Em trec l'abric. Faig camí cap a Arenys, naufregant en un mar de sentiments!

3 comentaris

Afegeix un comentari nou

Comentaris

Bernat Bombí

Molt gran el concert d'en

Enviat per Bernat Bombí el Ds, 24/03/2007 - 12:54

Molt gran el concert d'en Llach. Mai m'hauria imaginat que jo, nomes tenint 16, pogués arribar a assistir en aquest concert.
La veritat és que va ser una autèntica passada, molta emoció i més quan fa els seus monòlegs "cagant-se amb els fatxes".

Però, avui, a TV3 altre cop!!!

aurora

Felicitats....al final hi

Enviat per aurora el Dll, 26/03/2007 - 18:58

Felicitats....al final hi vas poder anar. Et vaig grabar el concert en DVD. Si el vols ja ho saps. Com que de moment ja paguem els "canons" podem fer les copies que ens "rotin"

albert de figueres

VISCA EN LLACH ES UN CRAK

Enviat per albert de figueres el Dc, 11/04/2007 - 22:25

VISCA EN LLACH ES UN CRAK