Concert “Les nostres cançons contra la SIDA”


El proper divendres, 8 de juny, al Palau Sant Jordi de Barcelona tindrà lloc el concert “Les nostres cançons contra la SIDA” amb l’objectiu obtenir fons per als projectes de recerca sobre VIH que desenvolupa la Fundació Lluita contra la Sida, liderada pel Dr. Bonaventura Clotet.

Un total de 17 artistes i bandes de renom del panorama musical col·laboraran de forma desinteressada amb la Fundació interpretant 20 clàssics d’ahir i d’avui capaços d’emocionar a un públic intergeneracional que formarà part activa de l’acte amb l’elecció de la cançó de cloenda del gran concert.

“Les nostres cançons contra la sida” comptarà també amb actuacions molt especials, com la col·laboració extraordinària de Lluís Llach amb Pep Guardiola, que pujaran a l’escenari per interpretar un tema que no es desvetllarà fins el dia del concert.

L’escenografia, a càrrec de l’escenògraf Lluís Danés, tindrà especial protagonisme en un concert en el que es recrearan efectes espectaculars i de gran impacte visual que commouran a tots els assistents. La selecció d’artistes i cançons respon al criteri d’acollir en un sol concert el màxim de representants clau de la història de la música popular catalana, que interpretaran les seves peces més conegudes. La intenció és que totes les persones que es donin cita el 8 de juny al Palau Sant Jordi puguin cantar juntes cançons que totes coneixen i que han representat un punt àlgid de la música catalana. D’aquesta manera, el cartell del concert el formen:

Lluís Llach amb Pep Guardiola

Marina Rossell “La Gavina”

Gerard Quintana “L’Empordà”

Els Amics de les Arts “Jean-Luc”

Miguel Poveda “El cant dels ocells”

Silvia Pérez Cruz Cançó per confirmar

Sisa “Qualsevol nit”

Amaral “Camins”

Pep Sala + Col·lectiva “Boig per tu”

Gossos “Corren”

Antònia Font “Alegria”

Lax’n’Busto “Llença’t”

Peret “El mig amic”

Manu Guix “Que tinguem sort”

La Troba Kung Fu “La Cançó del lladre”

Mishima “Un tros de fang”

Teràpia de Shock “Sense Tu”

Obrint Pas “La Flama”

Us animem a participar-hi i a fer-ne difusió

Concert “Les nostres cançons contra la sida”

Divendres 8 de juny a les 21.00h

Palau Sant Jordi, Barcelona

Preu entrada: de 15€ a 40€

Venda d’entrades:

www.telentrada.com

www.ticketmaster.es

Més informació a www.flsida.org

Afegeix un comentari nou