Les obres del sector Bareu Paraiso arranquen de nou destrossant els carrers de Vilaplana

Ja han tornat a arrencar de nou les obres del Bareu Paraiso i el recorregut que fan els camions per entrar a aquest sector de 10,5 Hectàrees que comença a Pau Costa, a l’altura de Mossen Palomer i arriba fins a Vilaplana, és: Riera, Avinguda Europa, Avinguda dels Pins i Baixada cap al rial del Bareu, en ambdós sentits.

Si fins ara aquests carrers ja estaven per sí trinxats, amb vots, salts, esquerdes, que només passant la factura de reparació dels baixos de tots els cotxes que hi transiten podríem pagar tranquilament l’arranjament de tota la urbanització, ara tot és pitjor. Els veïns de la urbanització haurem de canviar els cotxes per tot terrenys.

Quan un sector com aquest té concedida una llicència d’obres d’urbanització del sector, ha de presentar a l’Ajuntament uns avals que garanteixin la correcta execució de la urbanització, i la preservació dels voltants.

Espero que aquests avals s’executin per part de l’Ajuntament si al final de les obres d’urbanització, l’empresa promotora no hagi arreglat aquests carrers de la urbanització i així es pugui finançar la reurbanització. I per les molèsties, tampoc estaria de més que l’Ajuntament fora capaç de pactar l’arranjament de la resta dels seus carrers.

D’aquesta manera s’estalviaria el cost de reurbanització que ha de realitzar des de fa temps malgrat tiri pilotes a fora dient que la urbanització no està recepcionada. Ara ja és una qüestió de seguretat ciutadana.

De totes maneres, per fer això manca voluntat, i crec que ara per ara, de voluntat, poqueta.
Caldrà veure què passa el proper 27 de Maig...

Afegeix un comentari nou