Tresserras vs. Iceta o el PSC sense arguments

No sé si ja heu tingut ocasió de llegir l'article que l'exconseller Joan Manel Tresserras ha publicat avui al diari Ara, però us el recomano moltíssim. Si algun socialista d'Arenys de Mar s'avingués a debatre'l o comentar-lo crec que faríem un bon servei al conjunt de persones que s'identifiquen amb allò que en diem l'esquerra.

Els socialistes catalans, que ens parlen d'un projecte federal inexistent i que ens diuen que no al xoc de trens i que no al concert econòmic i que no a tot, però alhora són incapaços de proposar solucions alternatives, haurien de ser els primers interessats en la independència de Catalunya.

Tal com diu Tresserras, "si volem un dia pactar amb Espanya en condicions d'igualtat (la veritable bilateralitat) a Catalunya li convé, primer, marxar". I per tant, tot el que no sigui ajudar-nos a marxar és col·laborar amb els qui ens ho estan fent passar magre. Ni fer ni deixar fer. "S'exerceix la representació política de les classes populars de Catalunya, amb totes les conseqüències, o simplement es gestiona una franquícia electoral tunejada amb una C?"

Algun comentari, socialistes d'Arenys de Mar? L'hora és greu i el silenci ens fa còmplices. Jo convido tota la gent que històricament s'ha identificat amb el PSC en oposició a la dreta de CiU que vegi en l'ERC d'Oriol Junqueras el nou projecte per sumar.

"Una part molt significativa de la població catalana es considera nacionalment espanyola. Però una Catalunya políticament forta és també la millor defensa dels seus interessos."

Llegiu-lo. Penseu-hi. "Ningú hauria de voler, des del catalanisme, que juguem el partit emmanillats"

Afegeix un comentari nou