L’Avinguda Catalunya (Rial de Canalies) encara pendent d’urbanització.

Aquesta avinguda d’Arenys serà l’inici de la futura Ronda de Llevant que anirà a parar fins al Camí de Ronda, o del Mormo fins al Nus de Vallvidrera (Riera-Autopista).

Aquesta avinguda ha anat creixent a nivell d’edificacions però el tractament d’urbanització del carrer i la seva preservació és molt deficient.

A finals de l’any 2004, com a regidor d’urbanisme, vaig aconseguir que els promotors de nous edificis d’aquella zona assumissin fins el 60% dels costos d’urbanització de l’Avinguda.
Després d’haver deixat el meu càrrec com a regidor de govern, pel que sembla no s’ha fet res al respecte per tal d’estalviar a l’ajuntament una quantitat important de diners i a l’hora condicionar tot aquell espai com els veïns es mereixen.

De fet, el 25 de maig de 2005, el govern em va donar resposta a una pregunta que els vaig formular en el Ple Municipal sobre la situació que presentava el projecte d’urbanització de l’Avda. Catalunya, al rial de les Canalies i se’m va respondre que s’havia redactat un conveni que implicava els promotors que han actuat en aquella zona a una participació més gran en els costos d’urbanització, d’acord amb el que vam pactar verbalment a finals del 2004. I que una vegada s’hagués rebut el vist-i-plau per a la realització d’una rotonda entre l’Avinguda i la pujada que porta al Maltemps es faria signar el conveni i es procediria a la tramitació administrativa de l’expedient.

En el Ple Municipal del 28 de juny de 2006. És a dir, més d’un any després, en veure que no es movia res, vaig formular una nova pregunta al govern municipal sobre en quina situació ens trobàvem en aquell moment després d’un any i si el govern municipal tenia previst algun calendari per tal de poder tirar endavant amb aquella situació.

El regidor d’urbanisme de CiU em va respondre que les obres s’iniciarien a finals del mes de novembre o principis del mes de desembre del 2006.

Ara estem a les portes del mes d’Abril i el més calent sembla que està a l’aigüera. I espero que no serveixi d’excusa la projecció de la macro rotonda d’accés al Port que porta als veïns de l’entorn molt amoïnats per les possibles afectacions que puguin tenir alhora d’accedir i aparcar als seus habitatges o negocis.

Afegeix un comentari nou